Patnáctiletý znásilnil a přizabil chlapce (12): Teď zaútočil na zdravotnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Patnáctiletý znásilnil a přizabil chlapce (12): Teď zaútočil na zdravotnici!

Neuvěřitelné! Do krve spolu se svým kumpánem v dubnu brutálně zbil a znásilnil chlapce (12) v Krupce u Teplic. To ale dětskému násilníkovi (15) nestačilo a teď zuřivě zaútočil i na zdravotní sestru ve výchovném ústavu v Chrastavě. Včera proto putoval do zařízení pro dětské vrahy v děčínských Boleticích.

Je ještě dítě, přesto se chová jako otrlý recidivista. Nejprve s o rok starším romským chlapcem napadl a znásilnil bezbranného školáka. A teď šlo o život zdravotní sestře!

„Zdravotnice kontrolovala, zda chlapec bere léky. To ho rozlítilo, nejprve ji slovně napadl, vyhrožoval jí smrtí a urážel ji. Pak se rozpřáhl a šel na ni. Na poslední chvíli mu v útoku zabránil asistent vyčleněný na jeho hlídání,“ popsala ředitelka ústavu Markéta Sochorová.

Policie jeho jednání vyhodnotila jen jako přestupek. Vedení ústavu nicméně došla trpělivost a násilníka nechalo převézt do vězení pro dětské vrahy v Děčíně. Staršího agresora poslal soud už před časem na 10 let za mříže.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.