Pergnerová: Jsem těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pergnerová: Jsem těhotná!

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (: Archiv)

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (32) je těhotná! Alespoň o tom svědčí SMS, kterou Pergnerová nedávno poslala svému bývalému příteli Petrovi (32), a ve které se mu chlubí pozitivním těhotenským testem. „Mám pozitivní test.

Strašně ti to chci vykřičet do sms. Jen se bojím, že ten druhý nebude, a zešílím. Co řekneš?“ napsala doslova Pergnerová. Deníku Aha! se tuto SMS podařilo získat ze ztraceného mobilu jejího bývalého přítele Petra.


„Je pravda, že jsem mobil před několika dny opravdu ztratil,“ potvrdil Aha! bývalý přítel Pergnerové. „A opravdu mi tam Tereza psala i SMS o tom, že má pozitivní těhotenský test. Víc se k tomu ale nechci vyjadřovat. Spíš mi dejte kontakt na toho člověka, co můj mobil našel. Chci ho zpátky. Rozhodně si nepřeju, aby moje soukromé esemesky ten člověk rozesílal do novin,“ naštvaně dodal Petr. Autenticitu textové zprávy, ve které Pergnerová tvrdí, že je těhotná, potvrzuje i skutečnost, že SMS byla poslána z čísla, které patří moderátorce.

Samotná Pergnerová se ke svému těhotenství nevyjádřila. Telefon nezvedala a na zaslané esemesky nereagovala. Podle lidí z jejího okolí měla odjet do konce týdne na dovolenou do Španělska.

Ale pozor! Deník Aha! je na stopě dalším velmi pikantním informacím ze života moderátorky. Další informace již brzy. Sledujte denně Aha!

Nový milenec Pergnerové. Náš první sex! EXKLUZIVNÍ ZPOVĚĎ

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.