Ztracená Anička Janatková: Hledají ji Rakušané! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ztracená Anička Janatková: Hledají ji Rakušané!

Fotografie
Fotografie (internal)

Po Aničce Janatkové (9) z Prahy, která zmizela 13. října v pražské Troji cestou ze školy, pátrá rakouská policie. Podle Helmuta Greinera z rakouského Spolkového kriminálního úřadu ve Vídni byla možná zavlečena do Rakouska.

Rakouská policie proto vyzvala lidi, aby cokoliv podezřelého sdělili na nejbližší policejní stanici. „Nejedná se o žádnou žhavou stopu. Od začátku spolupracujeme s ostatními zeměmi Schengenu. Není to nic výjimečného,“ komentovala včera informaci z Rakouska pražská policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Podle zdroje Aha! se více senzibilů shodlo na tom, že by Anička mohla být v Rakousku, proto se tato verze intenzivněji prověřuje. Možnost únosu je jedním ze dvou hlavních směrů vyšetřování. Zatím se ale únosci rodině neozvali. Policie pouze řeší dva případy, kdy se vyděrači snažili z rodiny dívky vylákat peníze. O Aničce však nic nevěděli.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.