Vladimír Dlouhý: Čekají dvojčata! A on? Chlastá první ligu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vladimír Dlouhý: Čekají dvojčata! A on? Chlastá první ligu!

Vladimír Dlouhý
Vladimír Dlouhý (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Herci Vladimíru Dlouhému (48) má v nejbližších dnech jeho přítelkyně herečka Petra Jungmannová (34) porodit dvojčata. Ale Dlouhý, který se proslavil především jako Petr Majer z legendárního seriálu Arabela, se zatím jako zodpovědný otec vůbec nechová. Nedokáže si totiž odepřít svou velkou lásku – alkohol. Ten mu už zničil zdraví a kariéru. Zničí mu i rodinu?

Lidé z okolí slavného herce se shodují na smutné skutečnosti. „Vláďa je bohužel alkoholik. Dokud si nedá svých pár pivek, tak vůbec nefunguje. Musí pít každý den,“ tvrdí jeho známý a dodává: „Za začátku se zdálo, že kvůli Petře i dvěma synům, co se jim mají narodit, pití omezí. Ale nepovedlo se mu to. Teď pije jako dřív. Tedy hodně.“

Deníku Aha! se podařilo vypátrat i Dlouhého oblíbený podnik. Je to restaurace Druhý svět kousek od Václavského náměstí. „Ano, pan Dlouhý k nám chodí. Vždycky si dá pár piv na stojáka na baru, nechá si ještě natočit pivo do PET lahve a odejde,“ přiznává obsluha restaurace.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.