Když se Ruda z Ostravy rozezpíval, Miloš Knor raději mizel… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Když se Ruda z Ostravy rozezpíval, Miloš Knor raději mizel…

Nevraživost? Nikoliv. Knor jen uvolňuje prostor Rudovi z Ostravy.
Nevraživost? Nikoliv. Knor jen uvolňuje prostor Rudovi z Ostravy. (pro Aha! - Petr Bureš, Katka Tomanová)

Dva odlišní komici na jednom podiu, to je někdy konec. Když se na pódiu pražského divadla Brodway začal předvádět Ruda z Ostravy, Miloš Knor raději ustoupil. Ten veřčer se se tu sešel možná nadbytek bavičů. A nijak neskrývali, že ten večer hrají jen pro prachy.

..

Zisk však nešel do jejich kapes. Výtěžek z akce, kterou pořádal Miloš Knor (známý například z pořadu Na stojáka), putoval do pražského Dětského centra Thomayerově nemocnici. Jeho ústup tedy nebyl ničím jiným, uvolnění prostoru pro dalšího komika.

Bez nároku na honorář se představení Komici s. r. o. zúčastnili kromě Knora i další elita českých tzv. stand-up komiků, jako třeba Tomáš Matonoha, Ruda z Ostravy, Iva Pazderková, Ester Kočičková, Josef Polášek, Lenka Vychodilová a Karel Hynek…

Navštívili ho ale také další známé osobnosti, například porotce populární soutěže Česko Slovensko má talent Jaro Slávik, moderátor Zdeněk Podhůrský, zpěvačka Martina Pártlová, ale i tým fotbalové Slavie.

Kliknutím zvětšete

Celá »sebranka« Komiků s. r. o. se šekem pro děti.

Kliknutím zvětšete

Miloš Knor s jedním z obdarovaných...

Komici neustále někoho shazují, někomu se vysmívají, někoho parodují, tak si to musí občas vynahradit dobročinností… Tentokrát dali dohromady 70 tisíc korun!

A hlavní organizátoř zářil štěstím. „Představení jsme připravovali několik měsíců a tak jsem rád, že nakonec vše vyšlo. Peníze a věcné dary pro děti se podařilo sehnat hlavně díky prodaným vstupenkám, ale přispěly i některé firmy. Asi to budeme opakovat každý rok, pravděpodobně i jinde než v Praze,“ řekl Miloš, který sám pochází z Českých Budějovic a myslí si, že i u nich by podobná akce uspěla.

Knora si v současné době užívají především diváci v sále, kde probíhají jednotlivá kola soutěže Česko Slovensko má talent. Komik má za úkol před spuštěním přímého přenosu všechny bavit, aby byli od začátku správně rozjetí...

Čtěte také:

Tajemství reklam během soutěží: Diváci chodí pro podpisy!

Gott »pošťuchoval« konkurenci!

TV Barrandov to rozjela!

Petr Novotný: Sedmnáctky mě chtějí do postele!

Genzer a Suchánek - Došly jim prachy? Prodávají okna

Ke konci představení pozval Miloš Knor na podium primářku Dětského centra v Praze MUDr. Jaroslavu Lukešovou a předal jí šek na 70.000 korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.