Modelka Gabriela Dvořáková: Tělo jako důkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Modelka Gabriela Dvořáková: Tělo jako důkaz!

Gabriela Dvořáková v brněnské pobočce centra bezbolestné liposukce SLIM & GO.
Gabriela Dvořáková v brněnské pobočce centra bezbolestné liposukce SLIM & GO. (Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO)

Modelku a playmate Gabrielu Dvořákovou (22), která je patronkou Centra bezbolestné liposukce SLIM & GO v Londýnské v Praze, jsme zastihli při otevírání pobočky SLIM & GO v Brně v Hybešově ulici. Využili jsme toho a pozeptali se, jaké má Gábina osobní zkušenosti s touto bezbolestnou a neinvazivní metodou.

Modelku a playmate Gabrielu Dvořákovou (22), která je patronkou Centra bezbolestné liposukce SLIM & GO v Londýnské v Praze, jsme zastihli při otevírání pobočky SLIM & GO v Brně v Hybešově ulici. Využili jsme toho a pozeptali se, jaké má Gábina osobní zkušenosti s touto bezbolestnou a neinvazivní metodou.

 

Jak ses stala patronkou Centra bezbolestné liposukce SLIM & GO?

Dostala jsem nabídku od paní majitelky Jany Pristašové, se kterou jsme si ihned padly do oka. Byla už jsem kmotrou na slavnostním otevření Centra SLIM & GO v Praze. Nejenže je salón nádherně zařízený, pracují zde samí profesionálové, panuje tu příjemná atmosféra. Kdykoliv do Londýnské zajdu, je to pro mě víceméně relaxace. Teď je fajn vědět, že když budu pracovně v Brně, je tu SLIM & GO již také. Poslední dobou jsem o bezbolestné liposukci slyšela ze všech stran, takže mě zajímalo, oč se jedná a využila možnosti seznámit se s touto procedurou blíže.

 

 

 

Ty jsi bezbolestnou liposukci přímo vyzkoušela?

Když už něco dělám, tak pořádně.  

Máš štíhlou postavu. O žádných tvých váhových výkyvech se, pokud vím, nikdy nepsalo?

To je sice pravda. U mě hlavním důvodem nebylo, abych kdovíjak zhubla. Ovšem tato metoda pomáhá i proti celulitidě, která trápí plno holek a žen. To se o mně právě psalo, že mám „pomerančovou kůži“. Dneska mohu s potěšením konstatovat, že jsem se už celulitidy zbavila. Klidně to mohu ukázat.  

 

 

Měla jsi vůbec někdy potíže s váhou? Držela jsi diety?

Opravdu ne. Zatím žádné diety neproběhly. Já se vlastně vůbec nevážím. Dám na to, jak se momentálně cítím. Poznala bych to asi na oblečení, kdybych náhodou přibrala. Od dětství hodně sportuju. Dělám i trenérku spinningu. Sport je pro mě potěšením. Zde je možná kámen úrazu? Právě proto mám trošku silnější nohy, hlavně stehna. Mám je prostě hodně svalnaté, v porovnání s jinými modelkami. Co se týká jídla, jím, na co mám chuť. Výjimečně se musím hlídat, ale moje strava je spíše zdravá. Jak se ale sejde hodně práce, jedna přehlídka za druhou, focení, cestování, zkouškové, studuji totiž Pedagogickou fakultu v Českých Budějovicích, tak najednou není na sport tolik času, kolik bych chtěla. Pak je skvělé, že je možnost zajít si na bezbolestnou liposukci.

 

Zkus nám přiblížit, jak vlastně zákrok bezbolestné liposukce funguje, probíhá?

Co vím, tak díky ultrazvuku dochází k prasknutí tukových buněk. Jinak nejprve vyplníte zdravotní dotazník, tedy to jen při první návštěvě. Pak vás masérka změří. Následuje masáž na uvolnění lymfatických uzlin. Snad to dobře říkám.  

 

 

O kolik centimetrů se dá přijít po jedné proceduře?

Já sama jsem spokojena s tím mým jedním centimetrem až dvěma. Víc rozhodně nepotřebuju. Jak už jsem říkala, pro mě bylo prioritní, abych se zbavila celulitidy. Nedávno jsem vzala do SLIM & GO jednu kamarádku, a ta měla nádherný úbytek. Absolvovala liposukci bříška a po jedné proceduře měla přes bříško o 4 centimetry méně. Džíny jí prakticky padaly. Musela si jít hned koupit pásek. Co jsem v salónu slyšela, jsou tací, že jim ubude i 6 cm. Záleží asi na typu postavy každého člověka.

 

 

Co bys vzkázala těm, co třeba váhají, jestli na bezbolestnou liposukci zajít?

Ať to vyzkouší a sami se přesvědčí. Jestli má někdo obavu, že je to přehnaně drahé, tak ne, procedura stojí od 1 990 Kč. Dají se pořídit i nejrůznější balíčky, využít slev, akcí. Možná bych měla jeden tip. Vánoce už nám pomalu klepou na dveře. Myslím si, že pokud si někdo neví rady s dárkem pro manželku, přítelkyni, maminku, sestru, tak s dárkovým poukazem od SLIM & GO by mohl pod stromečkem pěkně zabodovat. On stejně každý po svátcích řeší, kolik toho nabral. Koneckonců, i na pány by mohl Ježíšek v tomto směru vlastně také myslet.  

Více se o bezbolestné liposukci dozvíte na www.slimngo.cz.

 

 

Komerční sdělení

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.