Netvor z Amstettenu Josef Fritzl: Chci se dát rozvést! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Netvor z Amstettenu Josef Fritzl: Chci se dát rozvést!

Fotografie
Fotografie (internal)

Manželku Rosemarii (71) Rakušan Josef Fritzl (75) klamal 24 let. Po tuto dobu totiž věznil v tajných sklepních prostorech jejich domu dceru Elisabeth (44), s níž počal několik dětí. Teď se chce dát rozvést. Ano, žádost paradoxně podává on, nikoliv paní Fritzlová!

O rozvodu uvědomil dopisem švagrovou – ta jediná z celé rodiny s ním byla ochotná udržovat kontakt. Manželce už prý o tom psal čtyřikrát, pokaždé ale jeho dopis zůstal bez odpovědi. A důvod rozvodu? Rodině, nebo přesněji řečeno svým obětem, vyčítá, že ho nechala ve štychu, protože se s ním odmítá stýkat!

Na dotaz, zda se nedomnívá, že blízkým ublížil, odpověděl, že je dokázal finančně zabezpečit. A co se stalo, neplánoval ani nechtěl prožít. Po těchto slovech s ním přerušila kontakt i švagrová. Manželka Rosemarie ale rozvod odmítá. Přišla by jím totiž o možný vdovský důchod.

Fritzl přitom ještě tento měsíc, kdy jej ve vězení navštívili reportéři Bildu, tvrdil, že jej manželka stále miluje. Na otázku, proč nenosí snubní prsten, odpověděl, že ze strachu, aby mu ho někdo neukradl.

Jeho žena Rosemarie (na snímku) tvrdí, že o tom neměla ani tušení.

Co napsal v dopisu

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.