Obnovená premiéra muzikálu Jesus Christ Superstar: Střihavku zase ukřižovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Obnovená premiéra muzikálu Jesus Christ Superstar: Střihavku zase ukřižovali!

Kamil Střihavka v roli Ježíše ve scéně, kdy ho vojáci ukřižovali.
Kamil Střihavka v roli Ježíše ve scéně, kdy ho vojáci ukřižovali. (Aha! – Marek Pátek, ČTK – Michal Krumphanzl, HDK)

Staré známé tváře se po šestnácti letech vrátily, aby oživily muzikál Jesus Christ Superstar. Producenti totiž vsadili na zkušené herce, kteří jen oprášili texty a kostýmy. Máří Magdalénu zase hraje Bára Basiková (47), Ježíše zase Kamil Střihavka (45). A zatímco Bára si návrat užívala, Střihavka z premiéry utekl!

Přitom Basiková před premiérou prodělala komplikovanou zlomeninu kotníku. „Noha to zvládla, ale taky jsem se na pódiu minimálně pohybovala. Vůbec jsem netančila, ještě musím být opatrná. Zatím nemůžu ani do podpatků,“ svěřila se Basiková, která absolvovala jen čtyři zkoušky. Stejně však vyšla se vztyčenou hlavou mezi hosty. Zato Ježíš Střihavka utekl. Přitom právě on by si za svůj výkon vyslechl zcela jistě jen příznivé kritiky.

Největší obavu měl nováček Václav Noid Bárta, který se nebál jenom zpěvu... V průběhu představení se totiž houpal na laně ve výšce devět metrů nad zemí. „Scénu, kdy se Jidáš oběsí a visí na laně, jsme chystali dva měsíce,“ řekl Noid, kterého na představení přišla podpořit maminka i bratr. Jak sám přiznal, žádná nová žena zatím v jeho hledáčku není.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.