Hadí muž z Talentmanie: Tímhle už prolezl! Aha! ví, co ho čeká teď... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hadí muž z Talentmanie: Tímhle už prolezl! Aha! ví, co ho čeká teď...

Miroslav Pokorný zvládl prolézt otvorem 16 x 28 centimetrů.
Miroslav Pokorný zvládl prolézt otvorem 16 x 28 centimetrů. (TV Nova)

Čím překvapí »hadí muž« v Talentmanii na Nově tentokrát? Miroslav Pokorný alias Muž prolézající klíčovou dírkou se minule provlékl otvorem v desce o rozměrech 16 x 28 centimetrů, a tentokrát si pro něj tvůrci připravili větší výzvu.

„Pokorného čeká tunel z plexiskla, dlouhý metr a půl, o rozměrech pouhých 30 x 35 centimetrů!“ přiznala deníku Aha! Lucie Juráčková, tisková koordinátorka Talentmanie. O postup do superfinále bude bojovat i mladý iluzionista Magic Alex, který měl to štěstí, že se v minulosti potkal s Davidem Copperfieldem.

Na Primě v Česko Slovensko má Talent zase netrpělivě čekají na nevyzpytatelného hosta, rapera Rytmuse. Pro drsné slovo nejde daleko, a tak televizi hrozí, že po jeho vystoupení bude platit pokutu. Co se týče semifinálových soutěžících, těšit se můžeme na dvanáctiletého báječného tanečníka Jakuba Resslera, hopsálky z Trampolín Praha či sexy houslové duo Evy Slané a Lucie Klasek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.