PolitiKOčky z Věcí veřejných: Přehlídka ve Sněmovně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PolitiKOčky z Věcí veřejných: Přehlídka ve Sněmovně!

»Kačenka« si to Sněmovnou vykračuje jak na módní přehlídce.
»Kačenka« si to Sněmovnou vykračuje jak na módní přehlídce. (Aha! – Petr Novotný, Martin Přibyl)

Do dob slečen z Věcí veřejných měli všichni poslankyně za dámy v silonových blůzkách a zastaralých účesech a čerstvý vítr občas přinesla leda tak manželka Mirka Topolánka Lucie Talmanová (43). Pánové poslanci ale mají zase o zábavu postaráno! V krátké sukýnce a sexy kozačkách se totiž včera předváděla místopředsedkyně Sněmovny a nejkrásnější »véčkařka« Kateřina Klasnová (33).

Od pasu nahoru působila jako slušná školačka, zbytek jejího pracovního hábitu by ale lecjaký manžel nepřekousl. A tím jejím je ministr dopravy a též poslanec Vít Bárta. Ve čtvrtek zase obdivné pohledy pánů přitahovala Kristýna Kočí (25).

Mladičká poslankyně, která se většinou obléká spíše puritánsky, sice místo provokace zvolila křiklavé barvy a místo kozaček elegantní lodičky, její sukně byla ale dost krátká na to, aby způsobila hotové pozdvižení. Největší pozornost ale přitahoval její technický »šperk« – supermoderní kapesní počítač iPad, který stojí kolem 18 tisíc korun, a kromě ní jím ve Sněmovně disponuje ještě exšéf ČSSD Jiří Paroubek.

Kočí předvádí svůj luxusní iPad.

Kristýna Kočí ukázala dlouhé štíhlé nohy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.