VIDEO Šílené »hry« puberťáků: Svazování a zbraně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VIDEO Šílené »hry« puberťáků: Svazování a zbraně!

Svázaný polonahý hoch leží na posteli.
Svázaný polonahý hoch leží na posteli. (youtube.com)

Brutalita dětí stále vzrůstá. Čeští puberťáci mají nyní nový hit. Své hrátky zveřejňují na internetu. Nechybí svazování a »hry« s maketami zbraní, předstírané bití a vraždění oběti.

Na internetu nyní koluje video, na kterém je vidět dva asi dvanáctileté chlapce. Jeden z nich leží pouze ve spodním prádle na posteli. Má ruce i nohy svázané šňůrou, zavázané oči a ústa přelepená lepenkou. Druhý hoch na něj míří maketou samopalu, pak předstírá střelbu a nakonec ho plastovou zbraní udeří. „Děti nyní napodobují násilí, internet jim umožňuje šířit ho a propagovat dále. Jde o nebezpečný trend,“ říká psycholog Karel Humhal.

Znepokojivou otázkou je i to, kdo celé video natáčel. Tvůrce vystupující pod přezdívkou Vaskus12345 má ve svém profilu napsán věk 40 let. Může pochopitelně jít o falešné údaje. Pokud by však byly pravdivé, šlo by o možný případ zneužívání. Případ proto už Aha! předalo policii.

Druhý chlapec po oběti »střílí«.

Video:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.