Ministr Bárta překvapil Sněmovnu - Přišel jako řezník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ministr Bárta překvapil Sněmovnu - Přišel jako řezník!

Ministr dopravy Bárta včera překvapil. Vypadal jako vodník Česílko na zabijačce.
Ministr dopravy Bárta včera překvapil. Vypadal jako vodník Česílko na zabijačce. (Aha! – Petr Novotný)

Jako kdyby si zrovna odskočil ze zabíjačky. V roláku a kalhotách, které silně připomínaly ty řeznické. Tak se včera ve Sněmovně objevil ministr dopravy Vít Bárta (VV). Když ve zbrusu novém modýlku vešel do jednacího sálu, poslanci na okamžik zašuměli překvapením. Tohle že je milionář a ministr, který se vždy objevuje v přesně padnoucích oblecích?

Jeho zjev překvapil i předního českého stylistu Dušana Chrástka. „Tento model bohužel nemohu vůbec pochválit. Rolák krémové barvy Tommy Hilfiger za 2840 Kč je zastrčený do tvídových kostkovaných kalhot stejné značky za 5340 Kč, to vypadá opravdu šíleně! Tenhle outfit příště s opaskem, rolák přes kalhoty volně spuštěný a u krku upravený,“ řekl Aha! Chrástek.

Model je podle něj možno volit jako volnočasovou módu. „Do Sněmovny by se ale mělo chodit jen v padnoucím obleku, v košili s perfektně uvázanou kravatou a s dokonale vyčištěnou obuví,“ doplnil.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.