»Perný den« ve Sněmovně - Takhle se poslanci flákali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

»Perný den« ve Sněmovně - Takhle se poslanci flákali!

Zdravá svačinka Jirky a Jirky
Zdravá svačinka Jirky a Jirky  (Aha! – Petr Novotný, ČTK)

Poslanci měli v úterý večer napilno – ve stavu legislativní nouze totiž až do jedenácti do večera hlasovali o rozpočtových úsporách. Včera to měli jednodušší – schválili jen posílení vojenské mise v Afghánistánu o 200 českých vojáků. A jak už to tak u politiků bývá, udělali si poklidnější den. Podívejte se, jak včera poslanci ve Sněmovně »pracovali« za peníze daňových poplatníků.

Zdravá svačinka Jirky a Jirky
Bývalý hokejista a současný poslanec Jiří Šlégr (ČSSD) je dobrý kamarád někdejšího hlavního šéfa socialistů Jiřího Paroubka. Nejenže s ním sedí ve sněmovní lavici jako v první třídě základní školy, ale také ho učí zdravé životosprávě. Včera si spolu dali džusík plný vitaminů a zdravé hroznové víno. Ale pozor, Jirko Paroubku! Je v něm hodně cukru!

CHRRRRRR…
Ministr zahraničních věcí a šéf TOP 09 Karel Schwarzenberg (73) je pán v letech a občas si na dlouhých zasedáních zdřímne. Včera ale jeho odpolední odpočinek nevypadal pokojně, ale spíše zoufale. Už měl asi dost dlouhých proslovů sociálních demokratů u stupínku.

Je třeba vyřešit »problém John«!
Asi toto si včera říkal premiér Petr Nečas (ODS), když si četl v novinách článek o dalších průšvizích ministra vnitra Radka Johna (VV). Podle informací Aha! si totiž strany pravicové koalice ODS, VV a TOP 09 pěkně lezou na nervy a jejich šéfové se navzájem oslovují vulgárními výrazy…

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.