Nevěrník exprimátor Bém: Známe pravděpodobnou milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nevěrník exprimátor Bém: Známe pravděpodobnou milenku!

Zničí Bémovo přiznání lásku mezi ním a manželkou Radmilou?
Zničí Bémovo přiznání lásku mezi ním a manželkou Radmilou? (Aha! – Petr Novotný, ČTK)

Odstupující primátor Prahy a poslanec za ODS Pavel Bém (47) se rád chlubí svými úspěchy v čele hlavního města. Ty ale byly zastíněny skandály kolem »kmotrovských« praktik pražské ODS a fi nancování pražských projektů. A těsně předtím, než uvolní křeslo novému primátorovi, si Bém na sebe ušil další skandál. Otevřeně totiž přiznal, že podvedl manželku Radmilu (45)!

Na chatu se čtenáři blesk.cz totiž na dotaz, zda byl někdy nevěrný, odpověděl: „Jestli jsem ji (manželku – pozn. red.) někdy podvedl? No takový Mirek Dušín fakt nejsem a ona to ví. Tedy ano.“ Potvrdil tak to, o čem se mluví už dlouho: jeho pětadvacetileté manželství s plachou Radmilou není úplně dokonalé.

Jsou toto Bémovy milenky?

Soňa Polonyiová (39)
„Jednu dobu měl Bém poměr se Soňou Polonyiovou,“ řekl Aha! dobře informovaný zdroj. „Manželce vždy řekl, že jede s kamarády na pár dní na kolo. Dojel k milence domů na tom kole, a ty tři, čtyři dny tam u ní zůstal. Soňa ale byla nešťastná. Nechtěl se rozvést s manželkou,“ dodal zdroj o sexy rusovlásce, která kdysi moderovala erotický pořad Peříčko. Když se jí ale Aha! zeptalo, jestli s Bémem něco měla, ihned položila telefon.

Petra Barešová (39)
Šéfka společnosti BNV Consulting měla s Bémem »chodit« podle informací deníku Aha! ještě loni. Sama to ale popírá. „Když se mě někdo zeptá, jestli s panem primátorem něco mám, obvykle odpovím vtipem, že kromě čtyř nemanželských dětí nic vážného. S manželem se těmto pomluvám smějeme,“ řekla Aha! manažerka, jejíž společnost spolupracovala s Bémovým magistrátem.

Hana Vítková (36)
Už když Bém nastupoval do funkce a jako šéfku odboru styku s veřejností na pražském magistrátu jmenoval novinářku Hanu Vítkovou, začali lidé mluvit o jejich nebývale blízkém vztahu. Měli se dokonce scházet na odpolední »dostaveníčka« v hotelu nedaleko kancelářské budovy. Bém ale vše označil za sprosté pomluvy a Vítková po necelých dvou letech raději práci opustila.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.