Zdokonalíme vám postavu. Rychle a bez bolesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zdokonalíme vám postavu. Rychle a bez bolesti!

Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO.
Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO. (Slim & Go)

Nevejdete se do oblíbených šatů, nedopnete džíny? Hubnutí se už stalo nedílnou součástí vašeho života? Občas se vám sice podaří něco shodit, ale kilogramy jsou pak zase rychle zpět? Nemusí to tak být! I vy můžete mít krásnou postavu a vypadat skvěle! Jak tedy zeštíhlet rychle, efektivně a natrvalo?

Nevejdete se do oblíbených šatů, nedopnete džíny? Hubnutí se už stalo nedílnou součástí vašeho života? Občas se vám sice podaří něco shodit, ale kilogramy jsou pak zase rychle zpět? Nemusí to tak být! I vy můžete mít krásnou postavu a vypadat skvěle! Jak tedy zeštíhlet rychle, efektivně a natrvalo?

Nabízí se klasická chirurgická liposukce, ale ta se nemusí každému zamlouvat. Kdo by se chtěl nechat řezat? Nemluvě o hospitalizaci, anestézii, podlitinách, nezbytné rekonvalescenci a hlavně několikaměsíční bolesti.

Místo bolesti ultrazvuk

Naštěstí si už lze vybrat jinou, vysoce účinnou, efektivní a mnohem šetrnější alternativu. Kavitace nebo-li bezbolestná liposukce ultrazvukem je metoda neinvazivní a bezpečná, mimořádně vhodná právě k redukci tukových polštářků a zbavení celulitidy. A navíc! Nebolí a výsledky jsou jasně viditelné již po prvním ošetření. Po absolvování procedury pak normálně pokračujete v jakýchkoliv činnostech.

Specializované Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO najdete v české metropoli na dvou místech. V malebném prostředí Míšeňské ulice na Praze 1, nedaleko Malostranského náměstí, a v Londýnské ulici na Praze 2. Třetí pobočka, která byla právě otevřena, se nachází v Brně v Hybešově ulici. Příjemný personál pod vedením majitelky paní Jany Pristašové tu pracuje pouze s novými a nejúčinnějšími stroji. Nabízí ošetření bříška, boků, stehen, zadečku, lýtek, rukou i zad. Vybrat si můžete také z několika výhodných balíčků. Zakoupit lze i dárkové poukazy. Ceny nejsou rozhodně přehnané, začínají totiž na 1.990 Kč za partii. A při větším rozsahu klesá celková suma.

Kavitace

Na internetových stránkách www.slimngo.cz je k zhlédnutí instruktážní video, jak samotná bezbolestná liposukce probíhá. Založena je na ultrazvukové technologii, která narušuje podkožní tukové buňky. Tuk prochází metabolickými přeměnami a spolu s vodou ho tělo využije jako zdroj energie. Volné mastné kyseliny zpracují játra, stejně jako se to děje u jídla. Působením ultrazvuku buňka praskne a tuk se pak přes játra a ledviny dostává do lymfatického systému a klasickou cestou, močí, se vyloučí z těla ven. Zdravý člověk se vypořádá s uvolněným tukem naprosto přirozeně. Při těžkém poškození jater a ledvin se ultrazvuková liposukce samozřejmě neprovádí.

Jak to funguje?

Klient nejprve vyplní zdravotní dotazník. Masérka posléze změří problematickou, k liposukci určenou partii. Jako první přichází na řadu lymfatická masáž. Pak se na danou partii nanáší vodivý gel a po něm masérka přejíždí střídavě ultrazvukovou sondou a hlavicí s vakuem. K tomu musíte po celou dobu procedury držet speciální ultrazvukovou tyčinku. Zpočátku jakoby v hlavě uslyšíte vysoké nepříjemné pískání. Ovšem při představě, že to asi „praskají“ tukové buňky, si na to jistě rychle zvyknete. Navíc ve vkusně zařízené místnosti hraje příjemná hudba. Nic vás nebolí. Spíše vám to připomíná příjemnou hřejivou masáž.

Ošetření trvá 40 minut. Po kavitaci si vyberete z několika druhů zábalů a pak již vás masérka zabalí do fólie. Obléknete si speciální drenážní kalhoty, které se nafukují a vyfukují směrem od chodidel až po bříško. Tím se řádně rozproudí lymfatický oběh. Přes lymfatický systém se totiž následně dostává tuk ven z těla. Určitě si užijte půlhodinku tohoto „nadnášejícího“ pocitu a relaxujte.

Po uplynutí lymfodrenáže přichází na řadu závěrečné přeměřování. Běžně dochází po absolvování procedury k úbytku 2 až 6 cm. Záleží na typu postavy, ale i na typu vašeho tuku. Důležité je několik dní, před zákrokem i po něm, dodržovat pitný režim na 2 a půl litrech. Vyvarovat se alkoholu, omezit kávu, černý čaj a preferovat lehčí jídla. V průběhu týdne po proceduře se stále vyplavují tuky z těla ven a ubývají tak ještě další centimetry. A pozor! Kavitace rozhodně nemá jojo efekt.

Laser

Na pobočce v Londýnské nabízí i liposukci laserem. Princip této bezbolestné a neinvazivní metody spočívá ve zkapalnění tuku uvnitř buněk. Tento proces má za následek, že se miliony tukových buněk zmenšují, což se projeví výrazným úbytkem centimetrů v problematických partiích. Laserová liposukce navíc umožňuje plošné ošetření větších (a více) partií najednou. Výsledky se dostavují postupně, mezi jednotlivými návštěvami nesmí uplynout doba delší než 72 hodin. Laserová liposukce je vhodná i pro klienty s kovovými implantáty nebo jinými kontraindikacemi, které jim znemožňují liposukci ultrazvukem.

Pokud nebudete mít žádný úbytek, tak neplatíte nic. Ale věřte, že to opravdu funguje. SLIM & GO, vytváříme krásu!

Více se dozvíte na www.slimngo.cz.

Komerční sdělení (Petra Zajíčková)

1.11. 2010, 2:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.