Pátrání po Aničce: Nová stopa? Policie našla klíče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pátrání po Aničce: Nová stopa? Policie našla klíče!

 (ara, Aha!)

Batůžek, láhev na pití, a teď i klíče. A jeden člověk, který možná něco ví. Jenže teď se ztratil neznámo kam. To jsou zatím jediné stopy po Aničce Janatkové (9). Včera stovky policistů a dobrovolníků pročesávali Troju až do tmy. Dnes pokračují. Najdou opět něco?

V pátek našli žlutého medvídka. Jejich původ se však nepotvrdil. Jak je to se svazkem klíčů nalezeném poblíž pražské zoo? Patří skutečně Aničce? „Zatím to nemůžeme potvrdit. S klíčemi se nyní postupuje tak, jak se běžně postupuje, když se najde věc, která by mohla patřit pohřešovanému,“ řekla pro Blesk.cz dnes ráno policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Včera se policisté přesunuli od Písečné ulice k zoologické zahradě. Dnes ráno navázali na již prohledaná místa. Podle Zoulové neodmítají pomoc dobrovolníků. „Musíme ale zvažovat, co je pro ně vhodné z hlediska bezpečnosti. Terén je totiž značně nepřehledný a nebezpečný,“ uvedla

V souvislosti s jejím zmizením policie zadržela a obvinila z trestného činu zbavení osobní svobody jedenačtyřicetiletého muže, který ale odešel neznámo kam poté, co soudce zamítl vazbu. Pro policii bylo propuštění obviněného překvapivé, a proto nestačila zajistit jeho sledování. Muž odešel, aniž si po propuštění vyzvedl osobní věci. Policisté jsou přesvědčeni, že má zmizení Anny na svědomí, uvádí list.

Pohřešovaná Anička Janatková (9)

Podezřelý prý žije dvojí život, jeden v Mostě a jeden v Praze. V Mostě žije se svou družkou a osmiletou dcerou. Do Prahy prý jezdí za prací, jak tvrdil rodině. V hlavním městě ale neměl byt a podle všeho ani práci, uvedl deník.

Česká televize v sobotu večer ve zpravodajství s odvoláním na důvěryhodný zdroj uvedla, že v bytě mužovy současné družky provedli policisté domovní prohlídku. „S ohledem na průběh vyšetřování z taktického hlediska nemohu se k tomu vyjadřovat,“ řekla k tomu Zoulová.

Čtěte také:

Čarodějka a šaman se shodli: Podezřelý není pachatelem! Anička žije, ale ztrácí energii...

Případ ztracené Aničky (9): Podezřelý obviněn, ale soud ho pustil! Ukájel se tam! Jenže...

Verze, o které se příliš nemluví: Drží Aničku únosci? Sousedé Janatkových: Jezdili sem divní lidé!

Anička Janatková (9) – Pátrání v Troji pokračuje, policisté museli podezřelého propustit na svobodu! Víte kdo to je?

Zmizelá Anička (9) - Specialisté na počítačovou kriminalitu prověřují další variantu: Znala únosce z internetu?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.