Gott a spol nafotili psí oči: Haf! My jsme také celebrity | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gott a spol nafotili psí oči: Haf! My jsme také celebrity

KAREL GOTT - Zapózoval s fenkou zlatého retrívra Stellou, kterou letos koupil jako dárek svým dvěma holčičkám. Štěňata na fotce budou speciálně vycvičena pro nevidomé.
KAREL GOTT - Zapózoval s fenkou zlatého retrívra Stellou, kterou letos koupil jako dárek svým dvěma holčičkám. Štěňata na fotce budou speciálně vycvičena pro nevidomé. (Antonín Malý, Petr Adámek)

Zpěvák Karel Gott se štěnětem Stellou, Jiřina Jirásková se svou fenkou Amálkou či zesnulý herec Ladislav Smoljak (†78) na motorce. Tak vypadá netradiční kalendář »Psí oči 2011«, který je zaměřen na podporu výcviku vodicích psů pro nevidomé.

Kalendář stojí 500 korun a koupit ho můžete na internetových stránkách Nadačního fondu Mathilda (www.mathilda.cz). Výtěžek z prodeje jednoho kusu odpovídá nákladům na týden výchovy jednoho štěněte.

JIŘINA JIRÁSKOVÁ

Kliknutím zvětšete

Fotograf Antonín Malý: „S touto noblesní dámou byla krásná spolupráce. Fotilo se přímo v jejím bytě a zkušeně mi zapózovala i její fenka francouzského buldočka Amálka.“

VERONIKA ŽILKOVÁ

Kliknutím zvětšete

S dcerou Kordulkou si vymyslely, že se budou fotit v růžovém oblečení, aby ladily s barvou psích jazyků. Poprvé v životě se také stalo, že pustily pejsky na svůj luxusní gauč.

MARTINA SÁBLÍKOVÁ

Kliknutím zvětšete

„Je největší hrdinkou kalendáře. Těsně před focením se vrátila z tříhodinového tréninku na kole. Ujela 120 kilometrů v největších červnových vedrech,“ vysvětlil fotograf.

LADISLAV SMOLJAK (†78)

Kliknutím zvětšete

Hezkou vzpomínkou je i fotografie, na které pózuje letos zesnulý herec. „Pana Smoljaka jsem zachytil ve chvíli, kdy si zkoušel kamarádovu motorku Harley Davidson,“ řekl fotograf Malý.

Další osobnosti kalendáře

VÁCLAV HAVEL (exprezident)

Kliknutím zvětšete

JAN HRUŠINSKÝ (herec)

Kliknutím zvětšete

JURAJ JAKUBISKO (režisér)

Kliknutím zvětšete

JIŘÍ KORN (zpěvák, tanečník)

Kliknutím zvětšete

MATHILDA NOSTITZOVÁ (hraběnka, patronka projektu)

Kliknutím zvětšete

OLBRAM ZOUBEK (sochař)

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.