Seriál Aha! TAKHLE BYDLÍ SLAVNÍ ČEŠI - Pawlowská a její vila pro »rybičky«: Akvárko za 20 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Seriál Aha! TAKHLE BYDLÍ SLAVNÍ ČEŠI - Pawlowská a její vila pro »rybičky«: Akvárko za 20 milionů!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Aha! – David Kundrát, Ája Burešová)

Vodní živel a (nejen) banánové rybičky byly podle všeho hlavním motivem při přestavbě rozlehlé vily v pražském Podolí, kterou už bezmála deset let obývá moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (55) se svojí rodinou.

Zaoblené zdi, velké prosklené stěny a terasy připomínající lodní palubu a v neposlední řadě otvor ve tvaru ryby, který zdobí zeď kryjící schodiště čtyřpodlažní vily. Dům Pawlowské, jenž stojí v klidné rezidenční čtvrti nedaleko centra Prahy, nelze přehlédnout.

Moderátorka ráda budí pozornost a ani její sídlo nemůže být výjimkou. Také jeho pořizovací cena, která se údajně vyšplhala na víc než dvacet milionů korun, není zrovna zanedbatelná. „Já jsem si ji nekoupila, mám na ni dvě hypotéky. A právě kvůli nim už asi nikdy nebudu mít žádné peníze. Každé ráno mi maminka říká, že jsem žebrák,“ nechala se slyšet Pawlowská, když si ji média dobírala za to, že si žije nad poměry.

Alergická je i na otázky, které se týkají třeba úklidu podolské haciendy. „Na okna si někoho objednáme a na nádobí máme myčku. Ale ani naskládat do ní nádobí není moje povinnost,“ tvrdí moderátorka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.