Bývalý Discoland Sylvie Ivana Jonáka: Prostřelili hostovi lýtka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalý Discoland Sylvie Ivana Jonáka: Prostřelili hostovi lýtka!

Kriminalisté zajišťují stopy po noční střelbě.
Kriminalisté zajišťují stopy po noční střelbě. (Aha! – Alexandr Malachovský, Mediafax.cz, ara)

To místo je snad prokleté! V devadesátých letech patřilo králi podsvětí Ivanu Jonákovi a seznamovaly se tu zločinecké gangy. A včera se tu střílelo. Řeč je o bývalém Discolandu Sylvie v pražské Libni, kde se dnes nachází music club.

Před podnikem, který kdysi vlastnil Ivan Jonák odsouzený na doživotí za objednávku vraždy manželky, se v noci na sobotu strhla potyčka, kterou ukončila až střelba. Na místo hned vyrazila záchranka, která přivolala policii. Lékaři totiž do nemocnice odváželi asi třicetiletého muže s prostřelenými lýtky.

„Dalším prošetřováním jsme zjistili, že k tomuto zranění přišel po předchozí potyčce. K té mělo dojít mezi hosty klubu a ochrankou, přičemž jeden ze skupinky návštěvníků vytáhl zbraň a vystřelil,“ řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Poraněný muž byl podle ní ze stejné skupiny jako střelec. „Asi to nebyla přesně mířená střela. Po pachateli zatím pátráme,“ uvedla mluvčí. Postřelený muž je po operaci a mimo ohrožení života a čeká ho policejní výslech.

Tento podnik přitahuje maléry.

Aha! Víte, že...

V Discolandu Sylvie se seznámiličlenové tzv. Berdychova gangu, jednéz nejhorších zločineckých skupin Česka? Berdychovci mají na svědomí loupeže, přepadení i vraždy. »Boss« DavidBerdych byl odsouzen k úhrnnémutrestu 15 let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.