Krásná postava. Jde to i bez skalpelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krásná postava. Jde to i bez skalpelu!

Centrum bezbolestné liposukce SLIM&GO
Centrum bezbolestné liposukce SLIM&GO (Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO)

Bezbolestná liposukce zažívá doslova boom. Co za tímto fenoménem poslední doby stojí, by nám měla zodpovědět osoba k tomu nejpovolanější, majitelka Centra bezbolestné liposukce SLIM & GO Jana Pristašová (24). Pochází ze slovenského Prešova. Do naší metropole ji před čtyřmi lety přivedla vysokoškolská studia. Společně s manželem Marošem Pristašem (25) se starají o pobočky svého estetického centra v Londýnské a Míšeňské ulici v Praze.

Proč jste se rozhodla realizovat v oblasti bezbolestné liposukce?

Důvod je to vcelku prozaický. Jsem maminkou rok a osm měsíců starého chlapečka. Těhotenství se na mé postavě docela podepsalo. Když jsem pak měla po porodu problém zhubnout poslední kilogramy, začala jsem hledat různé metody. Rozhodně jsem do sebe nechtěla nechat řezat. Vyzkoušela jsem bezbolestnou liposukci. Byla jsem překvapená, že hned po jedné proceduře jsem měla v pase úbytek 5 cm, z čehož jsem měla obrovskou radost, tedy až do okamžiku placení. Tehdy se zrodil v mé hlavě nápad, že si pořídím vlastní liposukční salón, který bude dostupný pro každou ženu. Vždyť přece všechny se chceme líbit, být krásné.

Studujete ovšem úplně jiný obor, a to poslední ročník práv?

Myslím, že tato studia v budoucnu ještě zužitkuji. Ale o to více se musím vzdělávat i zde, i když nejsem přímo z odvětví medicíny. Stále sleduji novinky, protože v našich centrech chceme poskytovat jen ty nejlepší služby, vždy pracujeme s nejúčinnějšími stroji. Technologie jde hodně dopředu. Nezbytné nároky máme i na naše zaměstnankyně. Musí mít absolvovaný minimálně masérský kurz. Personál důkladně vybíráme, před nástupem musí striktně projít našimi školeními. Ta jsou pravidelná, s důrazem na zkvalitňování našich služeb.

Jaké metody ve SLIM & GO provádíte?

Nabízíme jednak kavitaci nebo-li bezbolestnou liposukci ultrazvukem. Potom liposukci laserovou.

Jak vlastně bezbolestná liposukce ultrazvukem funguje?

Působením ultrazvuku dochází k prasknutí tukových buněk. Jejich obsah se uvolní, dostane se do mezibuněčného prostoru a následně je přirozeně odplaven ven z těla lymfatickými a močovými cestami. Ultrazvuk je vhodný k redukci tukových polštářků a zbavení celulitidy. Nebolí a výsledky jsou viditelné už po prvním ošetření. Na našich stránkách www.slimngo.cz se můžete podívat na video, jak celý zákrok probíhá.

A liposukce laserem?

Princip laseru spočívá ve zkapalnění tuku uvnitř buněk. Lze jím ošetřit větší (a více) partií najednou. Výsledky nejsou ihned. Je potřeba chodit na ošetření šest dní za sebou nebo obden, pak následuje úbytek až 9 cm, pro představu i 3 kg tuku. Laserová liposukce je vhodná pro lidi s kovovými implantáty, vyšším cholesterolem nebo třeba epilepsií, co nemohou podstoupit kavitaci.

Co je nutné dodržovat před zákrokem, popř. i po něm?

Je potřeba zvýšit pitný režim na 2,5-3 litry neperlivé vody, omezit kávu, černý čaj, cigarety. V den zákroku se nesmí pít alkohol.

Komu jdou centimetry dolů nejlépe?

Nejlepší výsledky máme u klientů s nadváhou do 15 kilogramů. Ti, co mají větší nadváhu, by měli počítat s opakováním procedur. Klientům také vysvětlujeme, že liposukce není lékem na obezitu. Věnujeme se všem individuálně, poradíme se stravou, pohybem. Jinak největší úbytek, který jsme po absolvování jedné liposukce ultrazvukem zaznamenali, byl úžasných 7 centimetrů.

Jak jste na tom vy osobně s životosprávou a cvičením? Nehřešíte na to, že si kdykoliv můžete „odskočit“ na proceduru?

Snažím se vařit a jíst zdravě, ale občas si též dopřeji nějakou tu sladkost. Na sport už není tolik času. Ale kvůli postavě se vyloženě netrápím. Nechci být a nikdy ani nebudu jako Twiggy. Jsem úplně normální zdravá žena, krev a mlíko.

Navštěvují vaše liposukční centrum také muži?

Ano. Občas se stane, že se nějaký pán stydí, ale jakmile u nás zahlédne dalšího muže, hned z něj nervozita opadne, že v tom prostě není sám.

Kdo nesmí liposukci podstoupit?

Těhotné ženy, lidé s rakovinou. Při kontraindikacích vyžadujeme lékařské doporučení. Bezbolestnou liposukci je u nás možné absolvovat od 18 let.

Co novopečené maminky?

Měly by se objednat až po skončení šestinedělí. V případě císařského řezu pak počkat, dokud se jim nezahojí jizva, cca 3-4 měsíce.

Jak finančně nákladná je bezbolestná liposukce?

Ceny se u nás pohybují od 1.990 Kč. Nabízíme i nejrůznější balíčky, jejich cena je od 6.990 Kč. Pokud nemáte úbytek, neplatíte nic.

Kolik máte ve SLIM & GO zaměstnanců?

Máme 25 zaměstnanců, z toho 23 žen. To je asi na celé té mé práci nejtěžší, zvládnout těch 23 žen.

Jaká jste jako „šéfová“?

Jsem přísná, ale snažím se být spravedlivá. Ale to by vám asi řekly spíše naše masérky.

Pracujete v salónu společně s manželem, který se stará o marketing. Jak vám vyhovuje trávit spolu 24 hodin denně?

Vše má své klady i zápory. Na jedné straně je moc fajn, že můžeme být spolu. Na druhé straně někdy až moc zasahujeme do problémů toho druhého.

Vy, ač majitelka centra, zároveň provádíte procedury?

Je to pro mě takový způsob relaxace. Vklouznutí do světa, kde na chvilku nezvoní telefon. Mně se tato práce líbí, obzvlášť, když vidíte odcházet usměvavého a nadšeného klienta. Samozřejmě, je to někdy náročné na psychiku. Je důležité být empatický, umět naslouchat. Některé příběhy jsou značně dojímavé. Ale rozhodně pozitiva u toho převažují.

Je pro vás úspěch další motivací?

Jistě. Jsem ráda, že nás naši klienti doporučují dále, přátelům, známým, kolegům. Pro mě je největším úspěchem uvědomění si, že to, co děláme, má smysl a činí druhým radost. Mnohým ženám např. navracíme sebevědomí.

Co chystáte nového?

Naším cílem je mít co nejvíce spokojených klientů. Aby to za námi někteří neměli daleko, již 1. listopadu otevíráme pobočku v Brně. Do konce roku máme v plánu otevřít ještě další dvě pobočky.

A vaše cíle?

Rozšířit pobočky po České republice, možná i po Evropě, ale to je smělý plán. Já osobně si přeji dokončit tento rok řádně studium. Mít druhé děcko.

Co byste vzkázala ženám, které uvažují o bezbolestné liposukci, ale váhají?

Ať se k nám přijdou přesvědčit, že účinné zeštíhlení už není pouhý sen, ale realita. Prostě to funguje. My ve SLIM & GO totiž vytváříme krásu!

18. 10. 2010, 00:01

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.