Bitka drožkaře se šermířem Aragornem - Z taxikáře stříkala krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bitka drožkaře se šermířem Aragornem - Z taxikáře stříkala krev!

Rozbitý vůz taxi.
Rozbitý vůz taxi. (ara, Aha! – Martin Přibyl)

Dnes již legendární bitva pražského taxikáře Patrika D. a Petra N. zvaného Aragorn s více než metrovým mečem získala na internetu neskutečnou popularitu. Jak deník Aha! včera informoval, měl nebojácný muž z mercedesu bránit svou těhotnou partnerku před útokem rozzuřeného taxikáře. Podařilo se nám však získat nové informace!

Šermíř Petr N. v pondělí deníku Aha! tvrdil, že auto zastavil kvůli těhotné přítelkyni a neurvalý taxikář mu vzteky vůz poškrábal. Celá scéna se ale mohla odehrát zcela jinak! Taxikáři Patriku D. totiž prý Petr N. zadupl mercedes přímo před předkem vozidla, a aniž by pustil výstražná světla, začal se vybavovat s kolemjdoucí. Nato taxikář několikrát zatroubil a muž z mercedesu mu ukázal vztyčený prostředník. Patrik D. vystoupil z auta a snažil se muži domluvit, ten mu však začal sprostě nadávat, a tak padla facka. Po ní řidič mercedesu Petr N. vylezl z vozu a vytáhl historický meč, se kterým sekl taxikáři do střechy auta.

„Je mi líto, nebudu se vám k tomu vůbec vyjadřovat,“ řekl nám řidič taxislužby. „Pusťte si video, tam uvidíte část toho, co se odehrálo,“ dodal ještě. Na videu je jasně vidět, jak proti skoro dvoumetrovému chlapovi zaútočí Petr N. mečem. „Co jsem od našeho řidiče slyšel, tak tomu náš řidič prý nemohl vůbec uvěřit. Nechápal, jak je možné, že ho v centru Prahy může někdo ohrožovat mečem a sekat mu do auta,“ říká Jiří Hrdlička, jednatel taxislužby, pro kterou muž jezdí. Zatímco taxikář se proti Petru N. s mečem ocitl s holýma rukama, tak ten ho dokonce sekl.

„Co vím, tak měl tržnou ránu, která dost krvácela, museli ho pak odvézt do nemocnice. Celý vnitřek taxi vozu byl zakrvácený a musel ho dát vyčistit,“ dodal Hrdlička. Krev byla v autě i z jeho ruky, kterou jediným máchnutím rozbil zadní okno mercedesu Petra N., čímž se ho snažil zastavit, aby si opsal SPZ. „Kdyby měl v ruce boxera, jak se psalo, nikdy by neměl tu ruku tak zakrvavenou, to mi věřte. Bylo to holou rukou,“ uzavřel Hrdlička. Ten se také ostře postavil proti tvrzení, že Patrik D. si zavolal na pomoc několik kumpánů, kteří ujíždějící mercedes zastavili a řidiče zbili. „To je holý nesmysl, existují fotografie, které potvrzují, že k ničemu takovému nedošlo,“ tvrdí taxikář.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.