Jízda na banánu stála jedenáctiletou holčičku život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jízda na banánu stála jedenáctiletou holčičku život!

Fotografie
Fotografie (internal)

Není snad centrum vodní zábavy, kde by nenabízeli bláznivou jízdu na nafukovacím banánu. A často to vypadá jako skvělá a hlavně bezpečná zábava. Jenže jedenáctiletá Londýňanka Mari-Simon Cronje za takovou legraci zaplatila v sobotu vlastním životem.

Oslava narozenin Mariiny kamarádky v Princess Clubu v Bedfontu se změnila v jednu obrovskou tragédii. „Byla pozvaná na oslavu narozenin ve vodním centru, zřejmě při jízdě z nafukovacího banánu spadla do vody a přejel ji člun. Stále ale nevíme, co se vlastně doopravdy stalo. Víme jen, že naše překrásná holčička Mari-Simon je mrtvá,“ zalykali se slzami její rodiče.

Mari-Simon byla hned po incidentu okamžitě převezena do nemocnice, tam ale rozsáhlým zraněním podlehla. V tuto chvíli probíhá vyšetřování a pitva děvčátka. Oboje má odhalit, co přesně se v památný den útoků na newyorská dvojčata dívence stalo. Klub policie ovšem ihned uzavřela, a také předběžně zadržela dvaadvacetiletého řidiče člunu.

ČTĚTE TAKÉ:

Hysterie kolem 11. září: Američany naštval doutnající model!

Utopil se mu syn (†4) - Za nedbalost dostal podmínku

Trauma matky: Mohla z vody vytáhnout jen jedno dítě - Dceru zachránila, ale syn utonul

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.