Agresivní šofér - Střílel po jiném řidiči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Agresivní šofér - Střílel po jiném řidiči!

Z oktávky bude řidič zápach hnoje dostávat jen stěží.
Z oktávky bude řidič zápach hnoje dostávat jen stěží.  (pro Aha! – Policie ČR)

Šofér (47) málem přišel o život poté, co gesty upozornil řidiče tmavě modré Hondy CRV, že nejede podle předpisů. Incident se odehrál ve středu dvě minuty před polednem v Praze 4.

„Když řidič Škody Felicia projížděl ulicí Bítovskou a na křižovatce odbočoval vpravo ve směru do Michle na ulici Vyskočilova, ohrozil ho bezohlednou jízdou dosud neznámý řidič. Ten se na křižovatku přiřítil z protisměru z ulice Přímětická,“ popisuje policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Oba pokračovali souběžně v jízdě, přičemž muž za volantem škodovky druhého gestikulací upozorňoval na nevhodný styl řízení. „V blízkosti přemostění s ulicí 5. května stáhl okénko na straně spolujezdce, namířil na překvapeného řidiče škodovky pistoli a vystřelil,“ dodala Zoulová. Kulka poškodila felicii nad levými zadními dveřmi. Střelci je kolem 35 let, je silnější postavy, má krátké tmavé vlasy a bradku s knírkem.

Opilá si jela autem pro pivo

Silně opilou ženu (39) přistihli ve středu v noci za volantem auta bez poznávacích značek ostravští policisté. Při kontrole zjistili, že má v krvi téměř 2,5 promile alkoholu a nikdy nevlastnila řidičák. „Přijela k čerpací stanici. V prodejně si koupila pivo a pak se pokusila z místa odjet. Nakonec skončila mimo silnici, kam nechtěně zacouvala,“ uvedla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

S oktávkou přistál v hnoji

Pořádnou porci smůly si vybral řidič Škody Octavia jedoucí po silnici z Kyjova do Vlkoše. Vůz zaparkoval ve hnojišti. Před zatáčkou mu prý z protisměru vyjelo jiné auto, které se řítilo levým pruhem. „Řidič octavie chtěl zabránit střetu, a proto strhl volant vpravo a skončil ve hnojišti,“ popsal policejní mluvčí Petr Zámečník.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.