Smrt z lásky v komíně! Takhle lékařka za exmilencem lezla.. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Smrt z lásky v komíně! Takhle lékařka za exmilencem lezla..

Jacquelyn Kotaracová
Jacquelyn Kotaracová (ČTKInfografika Aha! – Viktor Sika)

Byla to láska jako na houpačce. Doktorka Jacquelyn Kotaracová (†49) se s milencem Williamem Moodiem (58) rozcházela a usmiřovala i několikrát měsíčně. Minulou středu to bylo naposledy. Po hádce se nepochopitelně pokusila dostat komínem do přítelova domu v kalifornském Bakersfieldu. V úzkém prostoru uvízla a udusila se.

..

Rozkládající se tělo bylo objeveno až po třech dnech, tedy v sobotu. Moodie byl mezitím na cestách a vůbec netušil, co se skrývá v komíně. Když se s Jacquelyn ve středu pohádal, nebylo to nic neobvyklého. Stalo se to mnohokrát – i to, že ji nechtěl pustit do domu. Jenže ona tentokrát zvolila cestu, kterou v Americe navštěvuje lidi leda tak Santa Claus – komínem!

Jacquelyn se po žebříku vyšplhala na střechu a vsoukala se do komína nohama napřed. Pak ale v úzkém prostoru uvízla a nemohla ani nahoru ani dolů. Pitva odhalila, že příčinou smrti bylo udušení.

Moodie nic netušil. Nedlouho předtím raději utekl z domu zadním vchodem, protože věděl, že se Jacquelyn brzy objeví u jeho dveří a nechtěl se s ní hádat. Ve čtvrtek ještě přespal doma a pak odjel mimo město.

V práci mezitím nahlásili kolegyni jako pohřešovanou na policii. Její auto bylo objeveno nedaleko Moodieho domu a pak už jen stačilo podívat se do komína. Hasičům trvalo celých pět hodin, než ho rozebrali a vyprostili tělo nešťastné ženy.

„Udělala neuvěřitelnou chybu, kterou nikdo nemůže pochopit, a bohužel zemřela,“ řekl Moodie.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.