Zvrhlý skautský vedoucí: Nejdřív znásilňoval, u soudu se rozbrečel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zvrhlý skautský vedoucí: Nejdřív znásilňoval, u soudu se rozbrečel!

Karel Vávra se svým obětem omluvil.
Karel Vávra se svým obětem omluvil. (ČTK – Petr Eret)

Ze série znásilnění se od včerejška u Krajského soudu v Plzni zodpovídá automechanik a skautský vedoucí Karel Vávra (23). Podle obžaloby během pěti let znásilnil postupně třináctiletou, patnáctiletou a třiadvacetiletou ženu. Jedenáctiletou dívku pohlavně zneužil.

Nejhorší dohru mělo zřejmě první znásilnění školačky (13). Vyhlédl si ji v lese nedaleko rozhledny Chlum. Dívce způsobil těžké ublížení na zdraví. Má následky dodnes. Vracejí se jí vzpomínky, je úzkostná, emočně labilní, má psychosomatické potíže, trpí poruchami srdečního rytmu a astmatem.

Muž se sexuální úchylkou použil k zastrašení při znásilnění nůž a také atrapu pistole. Velké štěstí bylo, že agresor si uvědomoval, čeho se dopouští, proto počet obětí není tak vysoký.

„Vždycky se mi zatmělo před očima. Nevím, co bylo popudem,“ řekl včera s pláčem v soudní síni Vávra. Obětem se omluvil. Teď mu hrozí až 12 let vězení. Rozsudek by mohl soud vynést už tento pátek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.