Brožová & Kovarčík - Už zase s milionářem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brožová & Kovarčík - Už zase s milionářem?

Sexy Kateřina Brožová se udobřila se svým bývalým milencem.
Sexy Kateřina Brožová se udobřila se svým bývalým milencem.

Z nepřátel opět milenci! PRAHA – Tak to opravdu asi nikdo nečekal! Kateřina Brožová (37) už zase »kamarádí« s Peterem Kovarčíkem (51)!

Tak to opravdu asi nikdo nečekal! Kateřina Brožová (37) už zase »kamarádí« s Peterem Kovarčíkem (51)! Přitom ještě před pár dny na sebe dštili v médiích síru, podávali jedno trestní oznámení za druhým a žalovali se o miliony! „Přišel čas to skončit a přestat se pomlouvat,“ přiznal exkluzivně deníku Aha! sám Kovarčík. „S panem Kovarčíkem jsme se dohodli na urovnání všech našich sporů po dobrém,“ přiznala exkluzivně deníku Aha! Kateřina Brožová. Stanou se z milionáře a krásné herečky opět milenci? Vše tomu totiž nasvědčuje. Staronový páreček už byl spolu viděn na romantické večeři v jedné pražské luxusní restauraci...

„Všechny spory jsme urovnali v dobrém a víc se k tomu už nechci vyjadřovat,“ tvrdí Kovarčík. Přitom ještě před pár týdny si oba nemohli přijít na jméno, a vzájemné osočování a praní hodně špinavého prádla na veřejnosti nebralo konce. Proč najednou ta změna? „Po měsíci a půl jsem se vrátil z Ameriky a byl jsem zděšený, co všechno se tu mezitím napsalo. Byly to spousty nepravd, na kterých se přiživovalo mnoho lidí, tak jsme si s Kateřinou řekli, že nastal čas, abychom vzájemně stáhli žaloby,“ řekl nám Kovarčík, který dnes večer pořádá prestižní Ceny Thálie. V přímém přenosu je vysílá Česká televize. Kateřina Brožová však nedorazí, protože hraje v muzikálu Bídníci.
Jak to vypadá, vztahy mezi bývalými milenci se posunuly do normálu. „Občas se stane, že když jste s někým tři roky, máte hezký vztah a i spolu pracujete, že se to pak pokazí. A já se nechal vyprovokovat různými lidmi a řekl jsem věci, které bych normálně neřekl,“ přiznal nám Kovarčík. Nyní se ovšem jeho vztah s Brožovou natolik normalizoval, že už spolu nejen komunikují, ale dokonce si vyrazili do jedné pražské luxusní restaurace na romantickou večeři. Stali se z nich snad znovu milenci? „Zatím to nebudu komentovat. Na to je moc brzy,“ řekl nám Kovarčík. A co na to krásná Kateřina? „Považuji takové otázky za předčasné,“ nebrání se novému milostnému vztahu půvabná herečka, která právě dotáčí druhou řadu úspěšného »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí. V Kovarčíkův prospěch navíc hovoří fakt, že si vždy velmi rozuměl s Kateřininou čtyřletou dcerou Kačenkou, na které herečka velmi lpí a chce pro ni jen to nejlepší. Se svojí Kačenkou si tak už nebude hrát sama.


Autor: Miroslav GRACLÍK, Petr MACEK
Foto pro Aha!: Ondřej PÝCHA, Dalibor PUCHTA


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.