Bývalá Usámova sexuální otrokyně prozradila: Bin Ládin chtěl zabít muže Whitney Houston! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bývalá Usámova sexuální otrokyně prozradila: Bin Ládin chtěl zabít muže Whitney Houston!

Kola Boof
Kola Boof

LOS ANGELES – Nejhledanější člověk světa, terorista Usáma bin Ládin (49), byl natolik posedlý uhrančivou americkou zpěvačkou Whitney Houston (43), že měl v plánu zabít jejího manžela Bobbyho Browna (37)!

Nejhledanější člověk světa, terorista Usáma bin Ládin (49), byl natolik posedlý uhrančivou americkou zpěvačkou Whitney Houston (43), že měl v plánu zabít jejího manžela Bobbyho Browna (37)! Šokující zprávu světu odhalila spisovatelka Kola Boof, která před deseti lety byla čtyři měsíce Usámovou sexuální otrokyní.

Ve své autobiografii »Deník ztracené dívky« Kola píše, že terorista neustále opakoval, jak zpěvačku Whitney Houston miluje. „Je to nejkrásnější žena, kterou jsem kdy viděl,“ slyšela prý od něj každou chvíli. Spisovatelka Boof, která měla být Usámou opakovaně znásilněna, dále popisuje, jak si jeden z nejhledanějších mužů planety často prozpěvoval její písně – a to i přesto, že hudbu jako takovou rád neměl.

Podle spisovatelky měl Usáma bin Ládin v plánu zasypat Whitney Houston cennými dary, stejně jako to dělal jí. Sliboval, že má pro zpěvačku obří vilu. O americké hvězdě skládal »romantické« básně, ve kterých pokládal zabití jejího manžela za naprostou samozřejmost…

Co o Usámovi možná nevíte...

  • Narodil se jako sedmnácté z 52 dětí svého otce Muhammada bin Ládina, saúdskoarabského stavebního magnáta.
  • Poté, co zdědil po otci desítky milionů dolarů, užíval si jako playboy v libanonském Bejrútu, měl nesčetně milenek.
  • Sponzoruje ho téměř každý z nás. Pokud si koupíme nealkoholický nápoj, část z jeho ceny jde Usámovi do kasičky. Většina nealko nápojů totiž obsahuje arabskou klovatinu, která zabraňuje usazování částeček na dně plechovky, či lahve. A většinu klovatiny vyrábí súdánská společnost, v níž má král teroristů podstatný podíl.
  • Jeho majetek se odhaduje na miliardu dolarů (zhruba 22 miliard Kč).
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.