Dům, kde straší! Pavel a Eva: Viděli ducha holčičky! A ona jim zachránila život... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dům, kde straší! Pavel a Eva: Viděli ducha holčičky! A ona jim zachránila život...

Manželé Remešovi se synem
Manželé Remešovi se synem (Aha! – Karel Kopáč, Alexandr Malachovský)

Uvidět anděla strážného je pořádný šok! Své o tom vědí manželé Remešovi z Pucova na Třebíčsku. Sice je vyděsil, ale zachránil jim život. Pavel Remeš (30) kdysi na duchy nevěřil, ale nyní už si ze záhadných jevů legraci nedělá.

„Kolem třetí v noci jsem šel na záchod. Nerozsvítil jsem, abych nevzbudil manželku. Když jsem se vracel, měl jsem najednou nutkání podívat se ke skříni, kde máme plynovou bombu ke sporáku. Viděl jsem tam sedět malou blonďatou holčičku celou v bílém. Strašně brečela. Zježily se mi z toho chlupy na rukách,“ líčí zážitek Pavel.

Jak se prý lekl, rozsvítil a postava zmizela. Manželce nic neřekl, protože se prý těchto věcí bojí. „Druhý den ráno jsem zjistil, že je na plynové bombě špatný ventil a že uchází plyn. Kdybych na to nepřišel, mohli jsme vylétnout do povětří,“ dodává. Ventil ještě týž den vyměnil.

Tím ale návštěva záhadné holčičky neskončila. Další noc vyděsila tentokrát Evu. „Přibližně ve stejnou dobu jako manžel jsem šla také na záchod. Taky potmě. Když jsem se vracela, přeběhl mi mráz po zádech a chlupy na rukách mi stály, musela jsem se podívat k té skříni. Hrozně jsem se lekla. V tureckém sedu tam seděla malá blonďatá holčička v bílých šatičkách. Hlavu měla skloněnou a dívala se do země. Pak se na mě podívala a smála se,“ vzpomíná na setkání Eva.

Zabouchla prý dveře a běžela pod peřinu, rozhodnutá manželovi nic neříct, aby se jí nesmál. „Pak jsem mu to ale řekla a on mi popsal svůj zážitek. Ta holčička byla úplně stejná. Nejsme věřící, ale myslíme si, že to byl náš anděl strážný. Bez jeho varování už jsme tu nemuseli být a neměli bychom ani našeho půlročního Marečka,“ dodává Eva.

Blonďatou holčičku už od té doby neviděli. Občas se ale prý v domě ozývají nevysvětlitelné zvuky. Například v noci z ničeho nic je slyšet, jak pere pračka, i když ta jejich je spolehlivě vypnutá.

V tomto domě se dívka zjevila.

Mareček pase koníčky na místě, kde se duch dívenky objevil.

Plynová bomba, která mohla explodovat a zničit dům, byla ve skříni.

Pavel ukazuje jak holčička seděla.

V této pozici viděla ducha zase Eva.

Co na to čarodějka?

Manželé Remešovi historii svého domu neznají. Vědí jen, že původní stavbou byla jen hlavní místnost, v níž dnes mají obývák. Tohle o jejich domě a zážitku říká čarodějka Ivana Regina Kupcová Sádlová. „Je asi 120 let starý. Děvčátko, jehož ducha viděli, nezahynulo tragicky. I když na tom místě vidím nějaké zbořeniště, jako by spadly klády, nebo došlo k sesuvu objektu. Kromě holčičky tam byli ještě dva kluci. Děvčátko se tam může objevovat, kdykoliv budou v ohrožení a mohou ho vidět nezávisle na sobě. Tato ochranná astrální bytost bude těmto manželům vždy pomáhat. Na místo se děvčátko vrací, protože ho má rádo. Mohou se ale objevit i ostatní děti, které tam žily. Bílé šatičky, které měla holčička na sobě, nejsou její původní oděv. Astrálové se zjevují v bílém,“ řekla Aha! Sádlová.

Čarodějka Sádlová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.