Za týrání dětí 2,5 roku basy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Za týrání dětí 2,5 roku basy

Lubomír a Květa Dunkovi
Lubomír a Květa Dunkovi (ČTK – Libor Zavoral)

Své tři děti zavírali do komory bez oken plné odpadků, kde byly dlouhé hodiny promočené, mezi zvratky a výkaly. Když měli sex, potomci se na ně dívali... Za tyto a další skutky si s konečnou platností odsedí Lubomír a Květa Dunkovi z Duchcova na Teplicku 2,5 roku v base.

Jediným důvodem jednání manželů byla podle soudů snaha získat peníze – děti používali jako zdroj své obživy. Nejvyšší soud jim proto nyní potvrdil nepodmíněný trest. „Jednání obviněného a jeho manželky vyvolalo u nezletilých tělesné, ale zejména psychické strádání takového rázu, že jimi bylo pro svou hrubost, bezohlednost a bezcitnost vnímáno jako těžké příkoří,“ uvedl soudce Vladimír Veselý.

„Neměli záclony, sousedé se dívali, jak souloží. Při aktu kolem nich v pokoji pobíhaly jejich děti. Měli jsme porno zdarma,“ stojí např. ve spise z výslechu sousedky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.