Mela Gibsona možná expřítelkyně Oksana vydírala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mela Gibsona možná expřítelkyně Oksana vydírala!

Fotografie
Fotografie (internal)

Že by obrat v kauze Mel vs Oksana? Americká policie ověřuje informace, že Oksana Grigorijevová nebyla zapojena do pokusu o vydírání tohoto herce a režiséra. To jsou zvraty.

Že by obrat v kauze Mel vs Oksana? Americká policie ověřuje informace, že Oksana Grigorijevová nebyla zapojena do pokusu o vydírání tohoto herce a režiséra. To jsou zvraty

Mluvčí policie v Los Angeles Steve Whitmore ale odmítl sdělit další podrobnosti ke stížnosti, kterou podali Gibsonovi právníci. Odmítá také říci, kdy by vyšetřování mohlo skončit. „Detektivové budou vyšetřovat, ať to vede kamkoli,“ řekl Whitmore.

Mluvčí ruské herečky Grigorijevové Stephen Jaffe popřel, že by se jeho klientka dopustila něčeho podobného. „Pokud jde o obvinění na adresu mé klientky, paní Grigorijevová, několikrát prohlásila, že není žádný důvěryhodný důkaz pro jakékoli vydírání z její strany. Stojí si pevně za svým prohlášením,“ řekl Jaffe.

Policie čtyřicetiletou herečku vyslýchala tento měsíc poté, co obvinila Gibsona, s nímž má osmiměsíční dcerku, z domácího násilí. Nedávno se do rukou policie dostala i audionahrávka, na níž hollywoodský herec údajně přiznává, že uhodil matku své osmiměsíční dcery a vyjadřuje se v tom smyslu, že si to zasloužila. Tato nahrávka a CD budou vyhodnoceny a použity v případném procesu.

Bývalí partneři se nyní soudí o opatrovnictví dcery. Záznamy ze soudního slyšení, které se konalo minulý týden , byly ale zapečetěny.

Whitmore nedokázal říci, kdy by případ mohl být předložen prokurátorovi, který rozhodne, zda bude zahájeno trestní stíhání Gibsona nebo případně i Grigorijevové.

Vztah mezi Gibsonem a Grigorijevovou trval zhruba rok do letošního dubna a byl poměrně bouřlivý. Herec kvůli ní opustil po 28 letech manželství svou ženu Robyn, s níž má sedm dětí.

Související články:

Násilník, rasista, hulvát – Mel Gibson. O takového Hollywood příliš nestojí

Přítelkyně Mela Gibsona: Uhodit ženu, když drží v náručí dítě? Herec: Zasloužila sis to, ty k****!

Expřítelkyně Mela Gibsona zveřejnila nahrávky s urážkami: »Chováš se jako pí*a!«

Oksana: Mel Gibson neplatí na naši Luciu!

Mel Gibson - Kromě rozvodu: Kopačky od milenky!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.