Vrah z chatové osady! Sousedé: Byl to hajzl a měl dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vrah z chatové osady! Sousedé: Byl to hajzl a měl dluhy!

V bahně hledali policisté vražednou zbraň. Našli nůž, kterým řezal!
V bahně hledali policisté vražednou zbraň. Našli nůž, kterým řezal! (pro Aha! – Marcela Durasová, HZS Karlovarského kraje, TV Prima)

Z vraždy matky (†22) devítiměsíčního chlapečka v Kamenné osadě u Aše na Chebsku už policie obvinila jejího bývalého přítele (24). Policisté také společně s hasiči včera na místě hledali nůž, kterým vrah mladé ženě podřízl v noci na čtvrtek hrdlo.

Kvůli pátrání po vražedné zbrani museli hasiči dokonce vypustit rybník. Po zhruba třech hodinách jí zbylo už jen trochu kolem stavidla. Do bahna pak nastoupili policisté s detektory kovu.

„V rybníku jsme už jeden nůž našli, ale pro jistotu hledáme dál, abychom si byli jisti, že jde skutečně o vražednou zbraň,“ řekla Aha! policejní mluvčí Andrea Kávová s tím, že policisté budou prohledávat například i zahrádky v okolí. Rodiče zavražděné Andrey včera doma nebyli. Tragédii však prožívají i jejich sousedé.

„Je dobře, že ho chytili, ale život do dívčině nevrátí. Celá rodina je zničená. Slyšela jsem, že to byl hajzl a měl problémy s dluhy,“ řekla Aha! sousedka. O tom, že policie má toho pravého, nikdo nepochybuje. „Vrah to tam znal. Andrea spala v pokoji nahoře. Dostal se k ní po žebříku. Musel si ho přistavit on, věděl, kde ho mají. Znal ho i jejich pes, proto vůbec neštěkal,“ myslí si soused Bohumil Drechsler. Z celé události je v šoku i otec obviněného, který si jednání svého syna nedokáže vysvětlit.

Podle místních spolu oba mladí lidé chodili více než dva roky, Andrea před mateřskou prý pracovala jako kadeřnice. Tragédie se stala ve čtvrtek nad ránem v chatě, kde spali i rodiče zavražděné. Když otec oběti uslyšel z jejího pokoje křik, šel se podívat, co se děje. Dceru už ale zachránit nedokázal a vykrvácela mu v náručí. Muži, který se už k činu doznal a rodičům dívky údajně poslal omluvný dopis, za čin hrozí trest až dvacet let vězení.

Obviněný mladík.

Z rybníka hasiči odčerpali tolik vody, že by zaplnila 72 velkých hasičských cisteren.

V tomhle domě se vražda odehrála.

„Vrah to tam dobře znal,“ říká soused Bohumil Drechsler.

Otec obviněného.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.