S obětí bouračky Dary Rolins Jindřichem Rotreklem se dnes rodina naposledy rozloučila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

S obětí bouračky Dary Rolins Jindřichem Rotreklem se dnes rodina naposledy rozloučila

Rodina a přátelé se loučí se svým milovaným.
Rodina a přátelé se loučí se svým milovaným. (Aha! – Martin Hykl)

Křik, pláč a pocit bezmoci! Taková byla atmosféra dnešního pohřbu Jindřicha Rotrekla (†63), který minulou sobotu zahynul při střetu s vozem zpěvačky Dary Rolins (37). Rozloučit se s ním přišla rodina a desítky známých. Dara Rolins raději na pár dní opustila Česko.

Křik, pláč a pocit bezmoci... Taková byla atmosféra dnešního pohřbu Jindřicha Rotrekla (†63), který minulou sobotu zahynul při střetu s vozem zpěvačky Dary Rolins (37). Rozloučit se s ním přišla rodina a desítky známých. Dara Rolins raději na pár dní opustila Česko.

Rotreklovi kolegové – zaměstnanci Ústřední vojenské nemocnice – na pohřeb dorazili autobusem, který nemocnice vypravila. Pohřeb se uskutečnil na pražském nebušickém hřbitově, který je vzdálen pouhých 6,2 kilometru od místa tragédie.

Nejbližší věnovali nebožtíkovi při posledním rozloučení dary. „Navlékla jsem mu krásný prstýnek, aby mě měl s sebou,“ řekla dcera zesnulého Lenka Rotreklová. Vdova Olga se s manželem – vášnivým rybářem – také rozloučila darem. Vložila mu do rakve jeho nejoblíbenější rybářský prut, který u sebe měl i v den nehody.

A Dara Rolins? Ta se rozhodla, že nebude více jitřit emoce, pohřbu se nejen nezúčastnila, ale raději ani neposlala věnec. Změnila také místo svého tajného pobytu. Ze severu Čech, kde dosud pobývala v domě své kamarádky, se včera ráno přesunula do Prahy a z VIP salonku Ruzyňského letiště odletěla mimo republiku – do Bulharska!

Během cesty deníku Aha! poslala sms, kde popsala, je situaci těžko snáší...

Více o pohřbu, o útočné řeči faráře, sms nešťastné Dary Rolins pro Aha!, i nových zjištěních při vyšetřování se dočtete v zítřejším vydání deníku nebo po 12 hodině na AhaOnline.cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.