Sinead O´Connor vzkazuje Čechům: Užívejte si hlavně hodně sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sinead O´Connor vzkazuje Čechům: Užívejte si hlavně hodně sexu!

Takto si ji pamatujeme z minulosti.



Sinead O´Connor mává svým českým fanoušku mezi čtenáři Ahaonline.cz
Takto si ji pamatujeme z minulosti. Sinead O´Connor mává svým českým fanoušku mezi čtenáři Ahaonline.cz  (Aha! – Marek Pátek, ara)

Kdysi plešatá okatá zpěvačka Sinead (43) byla svým způsobem i sexuální symbol. Dnes je to už jen zpívající mamka od dětí. Samoživitelka z Irska nám prozradila, jakého by chtěla mít partnera, kdyby si ještě někoho k sobě a svým dětem připustila.

Kdysi plešatá okatá zpěvačka Sinead (43) byla svým způsobem i sexuální symbol. Dnes je to už jen zpívající trochu oteklá mamina od dětí. Samoživitelka z Irska nám prozradila, jakého by chtěla mít partnera, kdyby si ještě někoho k sobě a svým dětem připustila.

Před několika dny již potřetí představila českému publiku, tenrokát na zámku Sychrov. Jako předskokan ji doprovodil český zpěvák Petr Kolář (43). „Do Česka jsem přiletěla přímo z Londýna, kde zrovna natáčím nové album,“ prozradila.

Přiznala, že hudba u ní už není na prvním místě jako dřív. „Především se starám o děti,“ řekla Sinead, kterou zdobil kříž na krku, ale otázkám týkajícím se církve, již dlouhodobě kritizuje, se vyhnula.

S dětmi žije sama. Na dotaz, co by dělala, kdyby za ní na zámek přijel princ, zavtipkovala. „Ani by nemusel být hezký. Stačí, když bude bohatý,“ usmála se kdysi krásná zpěvačka, dnes spíše trochu nateklá mamina.

Ani vytíženost, starosti či samota ji nijak neodrazují od životních radovánek. Totéž doporučila i svým českým fanouškům, kterým vzkázala: „K létu patří hodně hodně sexu!“

Takto si ji pamatujeme z minulosti.

Nesmrtelný hit Sinead O´Connor

Auto (nik)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.