VIDEO - Ta sedla II. - K.O. pro de Zeeuwa (ale prý bude fit) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO - Ta sedla II. - K.O. pro de Zeeuwa (ale prý bude fit)

Nerovný souboj Cáceresovy kopačky s hlavou de Zeeuwa.
Nerovný souboj Cáceresovy kopačky s hlavou de Zeeuwa. (EPA)

A toto je druhý nákop, po němž to v publiku jen zašumělo: uruguayský bek Martin Cáceres (23) se položil do vzduchu, aby nůžkami napálil míč, do něhož se ovšem zrovna chystal trknout nizozemský záložník Demy de Zeeuw (27). Stalo se, co muselo – K.O. pro de Zeeuwa! Takovou ránu sotva kdy dostane kickboxer v ringu!

Záložník Ajaxu poprvé v turnaji pronikl do základní jedenáctky, zaskakoval místo »vykartovaného« Nigela de Jonga. Ze semifinále si však užil jen půlhodinku. Pak mu Cáceres »nakopal«, takže zbytek prvního poločasu, byť se do hry po bleskovém vypláchnutí krve z úst chlapsky vrátil, už si nejspíš nepamatuje. Po půli byl ze hry stažen a místo oslav musel do špitálu. „Byl v chvilkovém bezvědomí,“ hlásili rozrušeně doktoři »Oranjes«. „Bojíme se, že bude mít zlomenou čelist,“ vyjevil nizozemské televizi NOS kouč Bert van Marwijk.

V průběhu noci ale přišly z nemocnice pozitivnější zprávy – žádné zlomeniny, záložník Ajaxu má »pouze« zaražené zuby do čelisti. „O některé možná přijde, ale k nedělnímu finále by měl být připraven,“ zní z tábora Nizozemců. Dlužno dodat, že nejspíš znovu na lavičce, protože přednost zase dostane de Jong...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.