Finalistka České Miss 2007 Soňa Dedíková - Zahynula pod koly kamionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Finalistka České Miss 2007 Soňa Dedíková - Zahynula pod koly kamionu!

Pohledné miss bylo pouhých 21 let.
Pohledné miss bylo pouhých 21 let.  (HZS Jihomoravského kraje, missreneta.cz)

Obrovský šok ve čtvrtek večer zažili účastníci soukromé akce společnosti Fiat na brněnském Masarykově okruhu. Během několika sekund tam o život přišly dvě mladičké (†21 a †17) hostesky, které se kousek od výjezdu z areálu vyřítily přímo pod kamion. Jednou z nich byla i finalistka České Miss 2007 z Brna Soňa Dedíková!

Nehoda se stala v okamžiku, kdy dívky při výjezdu z areálu nezvládly v mírné levotočivé zatáčce řízení a s Hondou Civic vjely do protisměru přímo pod kamion. Po prudkém nárazu kamion vozidlo ještě odtlačil do příkopu. Zprávu o tragickém úmrtí Soni Dedíkové včera vpodvečer deníku Aha! exkluzivně potvrdil ředitel brněnské modelingové agentury B 51 Jaroslav Rác. „Je to bohužel pravda, Soňa je po smrti. Jedeme jí na místo neštěstí zapálit svíčky,“ popsal Rác.

Za osudovou chybu bohužel podle policejní mluvčí Andrey Procházkové mohla řidička. Tou byla právě Dedíková. „Řidička jela příliš rychle, nezvládla řízení a vjela přímo pod kola kamionu,“ potvrdila mluvčí.

Dívky neměly podle vyšetřovatelů sebemenší šanci na přežití. Náraz byl natolik silný, že osobní auto totálně zdemoloval. Tři jednotky hasičů musely oba vraky od sebe oddělovat speciálními navijáky.

Mladší dívka sedící vedle řidičky zemřela ještě před příjezdem záchranky i hasičů. Zachránit se nepodařilo ani Dedíkovou. „U řidičky zahájili zdravotníci po vystříhání z vraku okamžitou resuscitaci. Ani po velkém úsilí zasahujících týmů se u mladé ženy nepodařilo obnovit základní životní funkce a dívka následkům svých zranění podlehla,“ popsal mluvčí záchranářů Radek Turin.

Kdo byla Soňa Dedíková?
  • Finalistka České Miss 2007.
  • Obsadila druhé místo v českém finále soutěže Miss Europe & World Junior 2009.
Miss Sokolová: Byla moc fajn

Na krásnou modelku včera zavzpomínala i Česká Miss 2007 Kateřina Sokolová. „Bože, to je hrůza. Vůbec jsem o tom nevěděla,“ řekla nám Sokolová. „ Naposledy jsme se sice viděly na finále Miss, ale rozhodně to byla fajn holka. A hlavně tak mladá. Mrzí mě to,“ dodala Sokolová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.