Vyhodil z okna hotelu dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyhodil z okna hotelu dítě!

John Hogan na nemocničním lůžku.
John Hogan na nemocničním lůžku.

LONDÝN – Hrůza! Nepříčetný otec řádil jako pominutý. Svého šestiletého syna vyhodil Brit John Hogan (32) ze čtvrtého patra hotelu na řeckém ostrově Kréta, kde trávil s rodinou dovolenou. Chlapeček dopadl na hlavičku a na následky zranění zemřel v nemocnici.

Jeho pád sledovaly desítky dalších dětí, k tělíčku přiběhli i Liamovi kamarádi. Vytřeštěně se dívali na chlapečka, s nímž si ještě před chvílí hráli a který najednou nehybně ležel v kaluži krve. Šílený otec pak za ním skočil s dvouletou dcerou Miou v náručí. Chtěl spáchat sebevraždu, namísto toho si ale jen zlomil nohu a ruku. Také děvčátko zůstalo naštěstí bez vážných zranění.

Příčinou jeho běsnění bylo zřejmě krachující manželství. Podle svědků na svou manželku několikrát nepříčetně řval: „Zabiju se a děti vezmu s sebou!“ Osudnou noc se choval jako smyslů zbavený, byl pod vlivem značného množství alkoholu, kterým zapíjel antidepresiva. Teď leží v nemocnici a přeje si jediné: „Chci zemřít!“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.