Osm čistokrevných štěňátek Jack Russel teriera - Tyhle drobečky máma odvrhla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Osm čistokrevných štěňátek Jack Russel teriera - Tyhle drobečky máma odvrhla!

Sedm kluků a jedna holka.
Sedm kluků a jedna holka.  (pro Aha! – Hedvika Daňková)

Dojemný příběh prožila Viola Chrudimská, majitelka Kejly (2), fenky Jack Russel teriera. Její porod byl totiž obtížný a nakonec musela podstoupit císařský řez. Pomocí lékařů porodila sedm psích kluků a jednu fenečku. Pak ale málem došlo k tragédii – Kejla svoje štěňátka začala po narkóze odmítat!

Majitelka proto ke štěňátkům celou noc vstávala a krmila je sušeným mlékem. Po probdělé noci ale dostala spásný nápad! Zkusila štěňata dát ke své druhé fence Čikince (3), která je křížencem boloňského psíka a kokršpaněla. „Říkala jsem si, že ona už jedna štěňátka odchovala, a tak to snad zvládne. Nakonec se to povedlo.“

Čikinka si osm psích štěňátek očichala a během dvou hodin se feně vytvořilo dostatek mléka pro kojení. O pejsky se starala celý den, a když se psí matce Kejle konečně vrátily mateřské pudy, o čtyři hafánky se s ní podělila.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.