Napadl vlastní ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Napadl vlastní ženu!

Pavla Topolánková vyrazila do boje proti manželovi, kandiduje do Senátu. Za stranu Politika 21.
Pavla Topolánková vyrazila do boje proti manželovi, kandiduje do Senátu. Za stranu Politika 21. (: archiv)

PRAHA – Šéf ODS a novopečený premiér Mirek Topolánek má na nevěru názor hodný skutečného premiéra. „Zatloukat, zatloukat, zatloukat,“ prohlásil včera do vysílání rádia Impuls, když se ho moderátor zeptal, jak by se tato situace měla řešit. Právě Topolánek je v souvislosti s nevěrou v poslední době velmi často zmiňován.

»Razím heslo: Zatloukat, zatloukat, zatloukat!« řekl Topolánek o nevěře

Spekuluje se o jeho více než důvěrném vztahu s krásnou poslankyní ODS Lucií Talmanovou, která se nyní stala místopředsedkyní Poslanecké sněmovny. Oba sice svůj vztah popírají, ale… „Stejně jako všichni muži budu respektovat doporučení známého odborníka na manželské soužití Miroslava Plzáka: Zatloukat, zatloukat, zatloukat,“ řekl Topolánek.

Právě kvůli údajné nevěře s Talmanovou má teď Topolánek doma peklo. Jeho manželka Pavla s ním komunikuje už jen o nejnutnějších věcech. A navíc kandiduje do Senátu za novou stranu Politika 21 – proti ODS!

A celá ODS kvůli tomu zuří. Nejvíce v Ostravě, kde hodlá Topolánková kandidovat. Mají totiž strach, že kvůli tomu neobhájí své senátorské místo jejich kandidát Milan Balabán. „Všichni jsou kvůli tomu na Topolánka naštvaní. Kvůli jeho rodinným problémům může teď ODS přijít o důležité senátorské křeslo. Může se dokonce stát, že se proti Topolánkovi postaví většina členů strany a on bude muset odejít,“ uvedl zdroj blízký Topolánkovi. Topolánek, který byl včera jmenovaný premiérem, včera znovu prohlásil, že z kroku své manželky radost nemá. „Myslím, že když člověk podporuje nějaký politický směr a nějaký program, neměl by to často měnit,“ napadl vlastní ženu a nepřímo ji tak označil za chameleona a převlékače kabátů. Atmosféra tím pak u nich doma ještě zhoustla…

Topolánková je jako Hillary! Senát? Pomsta za milenku!
Pavla Topolánková jde proti manželovi!
Manželé Topolánkovi: Mluví se už o rozvodu!
Manželé Topolánkovi: Vzájemná nevěra?!
Topolánek: Nevěra s krásnou poslankyní?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.