Lucie a Mirek - Svatba za čtvrt milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie a Mirek - Svatba za čtvrt milionu!

Romantická svatba v luxusu se Topolánkovi a Talmanové pěkně prodražila.
Romantická svatba v luxusu se Topolánkovi a Talmanové pěkně prodražila. (pro ČTK Herbert Slavík)

Ačkoliv se Lucie a Mirek před veřejností se svojí šťastnou událostí »schovali« a krotili se v počtu pozvaných, stejně se jim jejich záliba v luxusu prodražila.

Pětihvězdičkový hotel Aria, v němž se pár vzal, a k němu náležící restaurace Coda, jsou totiž i pro bohaté turisty ze zahraničí mnohdy cenově nedosažitelné. Kolik za svatbu »Topolánkovi« zaplatili, odhadlo Aha!

Kliknutím zvětšete

Ranní procházka Prahou - Šel Topolánkovi za svědka syn Tomáš?

Na první ráno nově sezdaného páru už Mirek patřičně »vychladnul« a vydal se do nedaleké kavárny na snídani s manželkou Lucií, jejich synem Nicolasem (3) a Topolánkovým synem z předchozího manželství Tomášem (17). Známý playboy z večírků ve Špindlerově Mlýně a pražských klubů byl patřičně vymóděný: celý v černém a ve špičatých botách, které si mnozí spojují právě s bohatými podnikateli. Je ale možné, že si mladík na sobě prostě nechal svatební ohoz. Jestli totiž Topolánkovi nešel za svědka nejlepší kamarád lobbista Marek Dalík (35), musel to být právě jeho povedený synátor. Ten, na rozdíl od Topolánkových dcer Petry (30) a Jany (27) z manželství s Pavlou Topolánkovou (55), nepovažuje tatínkovu nevěru s Lucií za zradu a se svojí »macechou« dobře vychází. Dokonce s nimi jezdí každé léto na dovolenou, loni s nimi byl například na kontroverzním sjezdu »jachtařů« v Toskánsku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.