Mirek Topolánek (54) - Tajná svatba! Z Lucie Talmanové (42) je paní Topolánková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mirek Topolánek (54) - Tajná svatba! Z Lucie Talmanové (42) je paní Topolánková

Už jsou svoji! Včera odpoledne se Mirek Topolánek oženil s Lucií Talmanovou. Obřad proběhl na terase hotelu Aria.
Už jsou svoji! Včera odpoledne se Mirek Topolánek oženil s Lucií Talmanovou. Obřad proběhl na terase hotelu Aria.  (Aha! – Daniel Černovský, ČTK/Herbert Slavík, Mediafax – Pavel Schuster)

Bývalý šéf ODS a expremiér Mirek Topolánek (54) do toho konečně praštil! Po více než čtyřleté známosti se včera oženil s Lucií Talmanovou (42). Svatba proběhla v pětihvězdičkovém hotelu Aria nedaleko Malostranského náměstí v Praze 1. Pár se snažil obřad utajit před veřejností, Topolánek tak využil toho, že pozornost veškerých médií byla upřena k pohřbu zpěváka Petra Muka.

Luxusní svatba v centru Prahy byla jen pro úzký okruh věrných přátel. Těch přitom Topolánkovi po jeho nečekaném konci v čele ODS příliš nezbylo. Na obřadu ale nechyběl jeho věrný přítel Marek Dalík nebo exministr Ivan Langer. Ten přitom v posledních dnech nešetřil kritikou na Topolánkovu adresu. Na svatební oslavu ale nakonec přišel. „Viděl jsem nevěstu, je nesmírně elegantní, promluvil jsem si i se synem novomanželů,“ prozradil Langer.¨

A jak svatba probíhala? Hotel nabízí balíčky v průměru za 3000 korun na osobu. Ten obsahuje například tříchodové menu, třípatrový dort, noc v luxusním pokoji nebo pronájem tanečního parketu. Obvykle se počítá s padesáti hosty, svatba tak vyjde minimálně na 150 tisíc korun! Podle informací Aha! ale proběhl obřad jen v úzkém rodinném kruhu. Svatební veselí ale nakonec dlouho netrvalo a novomanželé krátce před sedmou večerní ujeli z hotelu zpět do pražského bytu, kde strávili i svatební noc.

O svatbě Topolánka s Talmanovou se začalo spekulovat už před třemi měsíci. V tu dobu totiž dostal Mirek svolení od exmanželky Pavly (55) k rozvodu. Ukončil tak třicetileté manželství, ze kterého má dvě dcery – Petru (30) a Janu (27) – a syna Tomáše (17). Manželství přitom vypadalo šťastně až do roku 2006. V té době se ale už mluvilo o Topolánkově poměru s tehdejší poslankyní ODS Lucií Talmanovou (42). A v srpnu 2006 se vše potvrdilo – objevila se fotka z jejich romantické večeře. Šéf ODS svoji milenku ještě dlouho zapíral, nakonec ale musel s pravdou ven. V lednu 2007 oznámil, že s Talmanovou žije. V červenci se jim pak narodil syn Nicolas.

Sňatkem tak Talmanová dosáhla svého. Nesnášela totiž, když se o ní psalo jako o »Topolánkově milence«. Nyní musí jen doufat, že nedopadne jako její předchůdkyně a Mirek ji nevymění za mladší ženu. A že o ní nebude mluvit jako před nedávnem o paní Pavle. „Manželé po 25 letech, to je jak incestní styk. Znáte se nazpaměť,“ vyznal se Topolánek loni v létě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.