6 nejhloupějších zlodějů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

6 nejhloupějších zlodějů!

Fotografie
Fotografie (internal)

I při loupežném přepadení se dá zažít srandy kopec! Nevěříte? Snad vás přesvědčí následující případy, které se skutečně staly.

1. Nejošklivější zloděj

Je jasné, že zloděj nemusí vypadat hned jako model, ale s vizáží Shreka toho moc nenakradete. Američana Davida Holyoaka dopadli policisté bez obtíží. S velkýma ušima a rotundovitou postavou byl totiž vidět na míle daleko.

2. Neviditelný zloděj

Nešťastný Íránec vyplatil osm tisíc korun »čaroději«, který ho měl očarovat tak, že se stane neviditelným. Zloděj se pak v klidu vydal do banky, kde bral lidem ve frontě peníze z rukou. Ti ho nakonec zneškodnili. Prozřel, až když mu řekli, že ho každý vidí.

3. Zloděj lžičkař

Američan Joey Geracy byl odsouzen za ozbrojenou loupež. Při té vnikl do restaurace, kde přepadl servírku. Bohužel lžička, kterou držel v ruce, se jako zbraň neosvědčila. Jeden z číšníků po něm mrskl větší lžící, pak jej povalil k zemi a zavolal policii.

4. Nezaměstnaný zloděj

Gruzínec Demetrius Robinson nejdříve vyplnil formulář s žádostí o místo ve zlatnictví a poté obchod vyloupil. Ve formuláři uvedl celé jméno a telefon na strýčka.

5. Nejparádivější zloděj

Adept na zloděje z Kanady si dobře připravil pomůcky: kšiltovku, masku a chirurgické rukavice. Svůj »úbor« ale pořád řešil, dokonce natolik, že zapomněl krást. Obsluze banky sice zavelel, aby mu vydala peníze, pak ale klidně odešel ze scény s prázdnou.

6. Nedočkavý zloděj

Britský kapsář ukradl v tramvaji stříbrný řetízek a náramek šestnáctiletému mladíkovi. Jenže si nedočkavec hned musel vyzkoušet, jak mu sluší, a to přímo před bezpečnostní kamerou umístěnou ve vagoně! Řidič tramvaje odevzdal nahrávku policii...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.