Hezouni v politice: Verdikt porotkyň Aha! - Nejhezčí je Vodrážka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hezouni v politice: Verdikt porotkyň Aha! - Nejhezčí je Vodrážka!

1. místo - David Vodrážka (39) - ODS
1. místo - David Vodrážka (39) - ODS (Aha! – Karel Kopáč, ara)

Promyšlený politický program, sebevědomí a proříznutá pusa – ani to dnes nemusí stačit k tomu, aby byl politik úspěšný. Éře plnoštíhlých papalášů v nepadnoucích tesilových oblecích dávno odzvonilo. To, co dnes frčí, je hezký vzhled, vysportované tělo a úsměv od ucha k uchu. Právě tento typ mužů musí mít ve svém středu každá politická strana. Sexy chlapy pak využívá na billboardy, aby jí pomohli ulovit ženskou část národa. A kdo je tedy pomyslný politický »missák«? U naší poroty nejvíce zabodoval místopředseda ODS David Vodrážka.

Charismatický prošedivělý kníže Schwarzenberg (72) jako ideál mužské krásy? Alespoň tak svého předsedu prezentuje nová strana TOP 09. Více než na jeho fyzickou krásu vsází na životní moudrost a popularitu. Ale i postarší kníže musí mít po boku řadu mladých pušek, bez kterých by strana jen těžko mohla pomýšlet na úspěch. Politickou scénu trápí mnoho nešvarů, jedním z nich jsou i stále stejná jména, která se bez obměny dokola opakují na kandidátkách. Po volbách by ale mohlo být vše jinak. Svěží čerství vítr by do zatuchlé Sněmovny měly vnést nové neokoukané tváře. Předvolební průzkumy zatím ukazují, že by se tak skutečně mělo stát, ale realita může být jiná. Které politické hezouny strany voličům nabízejí? Podívejte se na výsledky naší ankety.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.