Porota Aha! určila: Tohle je nejkrásnější politička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Porota Aha! určila: Tohle je nejkrásnější politička!

Kateřina Klasnová (32) - Věci veřejné
Kateřina Klasnová (32) - Věci veřejné (ara, Ondřej Pýcha)

Štíhlá sexy postava, dlouhé vlasy, svůdný pohled a půvabná tvář – i tak mohou vypadat ženy, které po volbách zasednou do poslaneckých lavic. Sličné političky mají na kandidátkách všechny velké strany. Aha! proto oslovilo čtveřici porotců, kteří sestavili žebříček těch nejkrásnějších. Vítězkou se stala jednička středočeské kandidátky strany Věci veřejné Kateřina Klasnová (32).

V Česku je vrcholná politika převážně záležitostí mužů. Při pohledu na obtloustlé hádající se pány v obleku se ale stále častěji vkrádá otázka: nechce to změnu? Ženský prvek by byl v dnes tak zhrublé politice jistě vítaným osvěžením. Konečně by tak dostala vlídnější tvář a nemuseli bychom se na ni dívat skrz prsty.

V letošních volbách se s novými stranami roztrhl doslova pytel, k tomu aby na sebe upoutaly pozornost voličů jsou schopné využít všech dostupných prostředků. Krásné mladé političky jsou jedním z nich. O tom, která z těchto krásných dam nakonec skutečně zasedne ve Sněmovně, rozhodnou voliči už příští pátek a sobotu. Na pomyslném trůnu nejkrásnějších političek tak vystřídají Lucii Talmanovou (ODS) a Kateřinu Jacques (SZ), obě totiž už letos nekandidují. Podívejte se, na které krásky se mohou poslanci těšit.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

NEPŘEHLÉDNĚTE! V pondělí budete moci zvolit na ahaonline.cz tu nejatraktivnější kandidátku vy!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.