Slzy Haiťanů dojaly Davida, Blanarovičovou, Drdu, Rumla… Zazpívají pro ně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slzy Haiťanů dojaly Davida, Blanarovičovou, Drdu, Rumla… Zazpívají pro ně

Fotografie
Fotografie (internal)

Bolest a nedostatek všeho základního i po pěti měsících vládne Haiti. Alespoň pár svěžích kapek chtějí tamní vyprahlé půdě popřát některé české celebrity.

Bolest a nedostatek všeho základního i po pěti měsících vládne Haiti. Alespoň pár svěžích kapek chtějí tamní vyprahlé půdě dopřát některé české celebrity.

Pro Haiti zazpívají Michal David a Yvetta Blanarovičová, ale také vítěz SuperStar Zbyněk Drda, stříbrný finalista X Factor Ondřej Ruml, slovenský jazzman Oskar Rosza nebo stále úspěšnější dívčí kapela Dalmateens.

Charitativní koncert „Život pro Haiti“ se koná v sobotu v Kongresovém sále hotelu AMBASSADOR. Jde o jazzový večer. Jedinečné spojení několika zajímavých osobností a uskupení v oblasti jazzu a současné hudební a tanční scény.

Kliknutím zvětšete

Bolest je na Haiti všudypřítomná i pět měsíců po katastrofě.

Konkrétně u Michala Davida by jazzové vystoupení čekal málokdo. Hitmaker se tak představí ve velmi netradiční roli.

Koncert podpoří aktivity organizace ADRA, která se snaží pomoci obyvatelům ostrova HAITI k návratu k normálnímu životu. Projekt originálních přenosných čistíren vody, které tentokrát pomohou postiženým oblastem ostrova HAITI, je totiž ryze českým vynálezem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.