Zvrhlé hrátky chlípného Němce... Prostitutku (†19) uškvařil k smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zvrhlé hrátky chlípného Němce... Prostitutku (†19) uškvařil k smrti!

Mladá prostitutka zemřela poté, co ji zákazník umučil k smrti...
Mladá prostitutka zemřela poté, co ji zákazník umučil k smrti...

Tragicky skončilo provozování nejstaršího řemesla pro mladičkou prostitutku (19) z Folmavy na Domažlicku. Osudným se jí stal zákazník (45) ze sousedního Německa.

V jednom ze zdejších nočních klubů Němec prostitutku v pátek večer brutálně napadl. Těžce zraněnou ji záchranáři transportovali vrtulníkem do plzeňské fakultní nemocnice, kde po několika hodinách zemřela. „Měla popáleniny na 40 procentech těla a další zranění po fyzickém útoku. Ženu jsme převzali v kritickém stavu. Byla v bezvědomí. Podle lékaře byla opařena horkou vodou, nebo možná poleptána,“ informovala mluvčí krajské záchranné služby Lenka Ptáčková.

Podle neoficiálních informací prostitutce násilník poranil genitálie a poté ji opařil horkou vodou. Napadenou ženu našly kolegyně, jak leží bezvládně ve sprše. Opilého Němce na místě chytil majitel podniku, který ho předal policistům. Ti zajišťují stopy a vyslýchají svědky. „Muž byl zadržen a umístěn do policejní cely, v současné době provádíme úkony v trestním řízení, prověřujeme a opatřujeme další důkazy,“ potvrdila Nedělnímu Aha! mluvčí západočeských policistů Martina Zoubková. Násilníkovi hrozí trest za vraždu od deseti do dvaceti let vězení, popřípadě výjimečný trest. A nebo může být souzen za těžké ublížení na zdraví s následkem smrti, v tom případě by mohl strávit ve vězení osm až dvanáct let.

 

Ilustrační foto ČTK/AP

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.