Kymberlee Jay: S Madonnou jsme pomlouvaly šoubyznys | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kymberlee Jay: S Madonnou jsme pomlouvaly šoubyznys

Fotografie
Fotografie (internal)

S popovou megastar krizovala zábavný průmysl a také to, že kdo není vyzáblý jak anorektické modelky, má v šoubyznysu méně šancí. Řeč je o tanečnici známé z několika klipů Madonny a také třeba z reklam na boty. Ta přiletěla do Prahy. Připravuje snad zázemí pro nový Madonnin klip?

Proslulá světoznámá tanečnice, choreografka Madonny a celosvětová tvář NikeWomen Kymberlee Jay přiletěla do české metropole z jiného důvodu. Bude jednou z porotkyň finále soutěže Tanečník roku 2010, která se dnes večer koná s SaSaZu klubu.

Kamkoliv Kymberlee přijede, okamžitě se na ní vrhají média kvůli její spolupráci s popovou hvězdou. A ona na ní ráda vzpomíná.

Kymberlee Jay

„K Madonně jsem vzhlížela už jako čtyřletá. Nikdy by mě nenapadlo, že se s ní setkám. A najednou s ní trénuju a točím videa. Navíc mi ohromně pomohla lidsky. Měla jsem možnost popovídat si s ní a svěřit se jí se svými obavami. Bavily jsme se o tom, jak je celý svět, a zábavní průmysl zvlášť, posedlý tím, jakou má kdo postavu, kolik váží (Kymberlee nepatří zrovna mezi vyzábliny). Dodávala mi odvahu a přesvědčovala mě, že když si půjdu svou cestou, svedu všechno, co budu chtít. Říkala - nenech se odradit. Jestli tancování vážně miluješ a chceš ho dělat, musíš pořádně makat a jít do všeho na 150 procent. Téhle rady jsem se držela a má vášeň se stala mým zaměstnáním. Mám ohromné štěstí. Nevím, kolik lidí si může ráno při vstávání říct, jak se těší do práce. Já si to říct můžu,“ řekla při poslední návštěvě v Česku pro časopis Yellow. Natočila s ní například klip na populární písničku Hung Up.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.