Být úspěšný a šťastný se dá naučit, tvrdí kartářka Lucie Bílé a Karla Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Být úspěšný a šťastný se dá naučit, tvrdí kartářka Lucie Bílé a Karla Gotta

Iveta Vojtová
Iveta Vojtová

To, jak se nám daří, jakým způsobem žijeme, záleží jen na způsobu našeho myšlení. Ovšem přeprogramovat se na pozitivní myšlení jde jen stěží, když se člověk dostane do dluhů, těžce onemocní nebo se třeba jen rozejde se svou láskou. Jak jsme ale zjistili, tohle přeprogramování se můžete naučit na různých kurzech.

Jeden z nich, nazvané Tajemství štěstí a úspěchu, pořádá kartářka Iveta Vojtová, známá z televizního Top Staru nebo různých časopisů. „Lidé, kteří si přijdou na výklad karet, se mě často ptají, co mají dělat, aby se jim konečně začalo dařit. I když jsem jim poradila dle toho, co mi ukázaly karty, nestačilo to, protože člověk v nouzi opravdu nedokáže přijmout pozitivní náhled na svět bez cizí pomoci. A tak mě napadlo, že těm lidem pomohu jinak – formou seminářů. Netvrdím, že se jedná o jednoduchý proces, nicméně funguje, máme už potvrzeny první úspěchy,“ říká známá kartářka.

Iveta Vojtová, k níž pro rady chodí i řada celebrit jako například Lucie Bílá nebo Karel Gott, tvrdí, že se může změnit opravdu jakýkoliv člověk. „Naše semináře začínají sestavením konstelace, která pomůže rozpoznat, na co konkrétně se v dané skupině zaměřit. Ačkoli se jedná o skupinové semináře, klademe zásadní důraz na individuální přístup, což v praxi znamená, že se, především v počátku semináře, naši lektoři budou věnovat každému jednotlivci tak, aby byl výsledek semináře co možná nejúčinnější. Neboť, jak říká klasik, každý jsme strůjcem svého štěstí."

Jste nespokojeni s více oblastmi svého života, trápí vás vaše pozice v současnosti, máte obavy z budoucnosti – a netušíte, co s tím? Pak je tento seminář určen především vám. Pochopíte, co je podstatou Vaší nespokojenosti, naučíte se zbavit strachu, sami si začnete plánovat docela jiný život. Uvidíte, že žádný cíl není tak nedosažitelný, jak se vám jevil. S našimi lektory podniknete základní kroky ke spokojenému životu, budete odcházet s vědomím, že začínáte nový život, ve kterém si pravidla určujete sami.

Z toho všeho vyplývá, že tento seminář vám pomůže nejen k dosažení a vyplnění vašich snů, vašich cílů, ale také k poznání sebe sama, k vašemu osobnímu růstu.

Foto tajemstvistestiauspechu.cz

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.