Volební čísla stranám rozdána! Dáte hlas pirátům, Ježíšovi nebo pekelné koalici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Volební čísla stranám rozdána! Dáte hlas pirátům, Ježíšovi nebo pekelné koalici?

Fotografie
Fotografie (internal)

Letos máme teda z čeho vybírat! Pokud nás omrzela ódeeska nebo socdemáci, můžeme sáhnout po Klíčovém hnutí, pirátech, volit Ježíše anebo stranu Petra Cibulky, jejíž název zabírá tolik řádek, že si ho může jen stěží jediný volič zapamatovat. Blíží se květnové parlamentní volby a centrální volební komise už stranám vylosovala čísla.

Volte Pravý Blok - stranu za snadnou a rychlou ODVOLATELNOST politiků a státních úředníků PŘÍMO OBČANY, za NÍZKÉ daně, VYROVNANÝ rozpočet, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU a NEZKORUMPOVANOU policii a justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii... (na konci článku najdete celý název)

To není vtip, to je název strany číslo 18. Strany zarytého antikomunisty, antihavlisty, antiklaousovce, antiparoubkovce, anti… Petr Cibulky. Ten proslul například v devadesátých letech svým pokřikem na tehdejšího prezidenta Václava Havla: „Vašku, jsi prase, jsi hovado!“.

Není to však jediný bizarní název strany, která se zúčastní parlamentních voleb 28. a 29. května.

Pobaví také volební uskupení Ježíš je Pán. Nechme se vést Duchem Svatým a ať Ježíš je naším Pánem,

www.jezisjepan.cz. Pro případné voliče, má číslo 3. Otázka je, jestli má kromě legendárního spasitele koho nabídnout. Jediný kandidát měl totiž před několika dny z kandidátky odstoupit.

Organizace s nicneříkajícím názvem Klíčové hnutí má číslo 27.

Spekulace nabízí KSČM a ČSSD. Je jejich 6 a 9 předzvěst pekelná koalice (6 a 9 se tradují jako čísla Satana)? Anebo jejich číselná spojení symbolizují oblíbenou sexuální pozici 69? Na to by mohli odpovědět snad jedině členové Státní volební komise, kteří čísla – doufejme, že poctivě, nikoliv s komickým úmyslem – vylosovali.

Další strany a jejich čísla podle abecedy:

23 Česká pirátská strana

19 Česká strana národně socialistická

8 Česká strana národně sociální

24 Dělnická strana sociální spravedlnosti

16 Evropský střed

22 Humanistická strana

5 Konzervativní strana

7 Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska)

17 Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová

2 Liberálové.CZ

12 Moravané

10 NÁRODNÍ PROSPERITA

1 OBČANÉ.CZ

26 Občanská demokratická strana

11 Sdružení pro republiku-Republikánská strana Československa

14 STOP

13 Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

25 Strana svobodných občanů

20 Strana zelených

21 Suverenita - blok Jany Bobošíkové, strana zdravého rozumu

15 TOP 09

4 Věci veřejné

Naučte se a opaktujte nazpaměť třikrát:
Volte Pravý Blok - stranu za snadnou a rychlou ODVOLATELNOST politiků a státních úředníků PŘÍMO OBČANY, za NÍZKÉ daně, VYROVNANÝ rozpočet, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU a NEZKORUMPOVANOU policii a justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii www.CIBULKA.NET, kandidující s nejlepším protikriminálním programem PŘÍMÉ demokracie a hlubokého národního, duchovního a mravního obrození VY NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!! - ale i s mnoha dalšími DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI K VOLBÁM, ale - pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedeni a okradeni - NEVOLIT ŽÁDNOU PARLAMENTNÍ TUNEL - STRANU vládnoucí (post) komunistické RUSKO - ČESKÉ totalitní FÍZLOKRACIE a jejich likvidační protinárodní politiku ČÍM HŮŘE, TÍM LÉPE!!! - jenž žádá o volební podporu VŠECHNY ČESKÉ OBČANY a daňové poplatníky, kteří chtějí změnit dnešní kriminální poměry, jejichž jsme všichni obětí, v jejich pravý opak! V BOJI MEZI DOBREM A ZLEM, PRAVDOU A LŽÍ, NELZE BÝT NEUTRÁLNÍ A PŘESTO ZŮSTAT SLUŠNÝ!!! Proto děkujeme za Vaši podporu!!! Nevěříte-li na pokoru u popravčí káry, zdá-li se vám naše kandidátka málo dokonalá nebo postrádáte-li na ní zástupce své obce nebo města a přitom MÁTE ODVAHU v této válce Lidí Dobra s vládnoucími Lidmi Zla povstat z jimi naordinovaného občanského bezvědomí, kterým nás ničí a dnešní DEMOKRATURU, SKRYTOU TOTALITU a OTROKÁŘSTVÍ VYŠŠÍHO ŘÁDU zásadním způsobem změnit, KANDIDUJTE ZA NÁS!!! Kontakt: Volte Pravý Blok www.cibulka.net, PO BOX 229, 11121 Praha.

Už jste to zvládli? Jste tedy buď vhodným agitátorem Cibulkovy strany nebo případ pro Dr. Chocholouška!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.