Nečas: Obviněn z nevěry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečas: Obviněn z nevěry!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lídr ODS Petr Nečas (45) má milenku?! Internetem se včera začala šířit fáma, že udržuje milostný poměr se svou asistentkou Janou Nagyovou. Nečas to však popřel.

Na internetové sociální síti Facebook byla založena skupina vyzývající Nečase, aby se ke svému mileneckému poměru, který údajně udržuje s asistentkou a bývalou ředitelkou své někdejší ministerské kanceláře, postavil čelem. „Tato skutečnost by sama o sobě byla jeho soukromou věcí, kdyby Nečas nestavěl svoji politickou kariéru na tvrzení, že je silně věřící, a že rodinné hodnoty jsou pro něj vším,“ píší na webu tvůrci stránky, kteří rozesílají i fotky údajných milenců, plné srdíček. Podle Nečase jde však o nesmysl a další krok špinavé kampaně. „Jsem zvědavý, z čeho všeho budu ještě do voleb obviněn,“ nechal se slyšet místopředseda ODS, který má s manželkou dva syny a dvě dcery. Nepřímo tak naznačil, že za rozšířením informace mohou být konkurenční politické strany. Nerozhodná však byla údajná milenka. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ odpověděla včera Nagyová na přímý dotaz Aha!.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.