Volební kandidátky definitivně uzavřeny! Ústecký kraj: Souboj titánů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Volební kandidátky definitivně uzavřeny! Ústecký kraj: Souboj titánů!

Na severu se utkají Jirka a Miloš. Kdo koho přitlačí k zemi?
Na severu se utkají Jirka a Miloš. Kdo koho přitlačí k zemi?

Ještě včera měly strany šanci před květnovými volbami do Poslanecké sněmovny změnit a snad i zdokonalit kandidátní listiny. Využila toho hlavně ODS, která si prožila malé zemětřesení. Kvůli svým nedávným výrokům musel totiž šéf strany Mirek Topolánek odstoupit z pozice volebního lídra a dokonce i lídra kandidátky v Jihomoravském kraji. A kde kandidují ostatní předsedové stran?

Nejvíce známých »ksichtů« je jako obvykle v Praze. Opravdový »souboj titánů« se ale chystá v Ústeckém kraji, kde se utkají šéf ČSSD Jiří Paroubek, někdejší zelený předseda Martin Bursík a oblíbený místopředseda ODS Petr Gandalovič. Do cesty se jim navíc připlete i někdejší premiér a šéf sociálních demokratů Miloš Zeman s novou Stranou práv občanů – zemanovců, který kdysi oznámil, že se na sever hrne natruc Paroubkovi! Podívejte se s Aha! na kompletní přehled...

Kliknutím zvětšete

Fotomontáž Aha! – Pavel Vlasák

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.